Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Szemi88

tag

válasz Janó 44 #10746 üzenetére

Hát..... Van érdekes infó....

Nem tudom, hogy ki mennyire van képbe a Pilis utcákkal. A szüleim, a Jókai Mór, és a Móricz Zsigmond-ra merőleges egyik kis kereszt utcában laknak. Na tegnap ki is mentek a szerelők, és nem lett bekötés, talán nem is lesz. Ugyanis a Jókain megy az optika, a Móriczon is megy az optika, de a kis kereszt utcákban lévő póznákra már nincs behúzva az optika. Szóval el is mentek a szerelők. Hívott Apukám, hogy ezt mondták neki. Én sz*rtam rá, hogy vasárnap van és már hívtam is az üzletkötőt, akivel szerződtünk (a szüleim is meg én is), és elmondtam neki, hogy mi történt. Meg volt lepődve az üzletkötő is, mert a cím ki volt adva, hogy lehet rá szerződést kötni. Annyit mondott az üzletkötő, hogy a hétfői meeting-en jelzi ezt a referens-nek, és jelentkezni fognak.

Sok kérdés merül fel azért az emberben.

1. Ha nem lehet oda netet tenni, akkor miért lehetett szerződni, és a cím miért volt kiadva szerződéskötésre?
    2. Ha nem lehet/lehetett netet tenni a szüleimnek, akkor vásárló megtévesztése mint olyan?
    3. Mi van akkor, ha mondjuk a szüleim vissza mondták a UPC netet, meg UPC Direct tv-t, és kifizették mind a kettőre a kötbért, mert még volt hűségidő? Na akkor ilyenkor mi van?

Várok szerdáig, ha nem jelentkezik az üzletkötő, akkor hívom én, és megindítom a hadjáratot a Telekom ellen, hogy oldják meg a netet, mert ez így nem járja. Korábban nem egy szolgáltató elleni vitából győztesként szálltam ki, szóval itt sem adom fel főleg, hogy a szüleimről van szó, és nem szeretem, ha hülyének nézik az embert.

Várom mások tapasztalatait is.

Aktív témák