Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Szemi88
tag
válasz
Janó 44
üzenetére
Hát..... Van érdekes infó....
Nem tudom, hogy ki mennyire van képbe a Pilis utcákkal. A szüleim, a Jókai Mór, és a Móricz Zsigmond-ra merőleges egyik kis kereszt utcában laknak. Na tegnap ki is mentek a szerelők, és nem lett bekötés, talán nem is lesz. Ugyanis a Jókain megy az optika, a Móriczon is megy az optika, de a kis kereszt utcákban lévő póznákra már nincs behúzva az optika. Szóval el is mentek a szerelők. Hívott Apukám, hogy ezt mondták neki. Én sz*rtam rá, hogy vasárnap van és már hívtam is az üzletkötőt, akivel szerződtünk (a szüleim is meg én is), és elmondtam neki, hogy mi történt. Meg volt lepődve az üzletkötő is, mert a cím ki volt adva, hogy lehet rá szerződést kötni. Annyit mondott az üzletkötő, hogy a hétfői meeting-en jelzi ezt a referens-nek, és jelentkezni fognak.
Sok kérdés merül fel azért az emberben.
1. Ha nem lehet oda netet tenni, akkor miért lehetett szerződni, és a cím miért volt kiadva szerződéskötésre?
2. Ha nem lehet/lehetett netet tenni a szüleimnek, akkor vásárló megtévesztése mint olyan?
3. Mi van akkor, ha mondjuk a szüleim vissza mondták a UPC netet, meg UPC Direct tv-t, és kifizették mind a kettőre a kötbért, mert még volt hűségidő? Na akkor ilyenkor mi van?Várok szerdáig, ha nem jelentkezik az üzletkötő, akkor hívom én, és megindítom a hadjáratot a Telekom ellen, hogy oldják meg a netet, mert ez így nem járja. Korábban nem egy szolgáltató elleni vitából győztesként szálltam ki, szóval itt sem adom fel főleg, hogy a szüleimről van szó, és nem szeretem, ha hülyének nézik az embert.
Várom mások tapasztalatait is.
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Opel topik
- Napelem
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi