Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
Warlock_42
senior tag
Belinea? Nem helyszíni 3 éves garancia van rá? Úgy tudom olyankor nem szórakoznak a szervízzel hanem egyből kapsz egy újat. Persze ezt a garanciát nem is a bolt állja, hanem a disztribútor. Meg mondjuk a monitor összes csomagolását meg kell őrizni hozzá.
Belineát ugyan még nem nagyon piszkáltam, de emlékeim szerint eléggé ellborult menüje van.... próbálj meg esetleg a kézikönyvében utánanézni hogyan óhajt menteni.... -
Warlock_42
senior tag
Hmmm.... ez kissé furcsa... utánajárásod szerint nem oldja semmi, házilag kaparhatatlan, stb... akkor haverod nagy mágus lehet :)) Szal szerintem ha használt volt a zsepi akkor megesik hogy haverod valami hasonlót állított elő az orrában, mint aminek a receptjét megtaláltad. Tudom, kicsit elborult feltételezés, de vannak akik azt állítják hogy pl. az emberi nyál a legjobb CD tisztító.... de még nem volt gusztusom kipróbálni. :DD -
Warlock_42
senior tag
Nincs külön beállítások mentése menüpont a monitoron ? Ha van és úgy sem menti el akkor sajnos rossz.... Konkrétan nem tudom mi baja lehet nekem is volt már egy ilyen IBM-em ami nem óhajtotta menteni. Szvsz valami kis flash-memória szerűségbe menthet, de hogy annak mennyi a cseréje.... meg hogy megéri-e -> ask szervíz, esetleg ha garanciális akkor boltba vissza... -
Warlock_42
senior tag
IIyama LS702UT-m van és szoktam tisztogatni zsíroldó valamint ablaktisztító cuccal. Semmi problémát nem tapasztaltam. Szal nem lehet, hogy simán csak koszos lett a képcsöved ?
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Macbook NEO
- Hobby elektronika
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS49AG952NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49A950UIUXEN) 5K DUAL QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest