Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
Warlock_42
senior tag
Belinea? Nem helyszíni 3 éves garancia van rá? Úgy tudom olyankor nem szórakoznak a szervízzel hanem egyből kapsz egy újat. Persze ezt a garanciát nem is a bolt állja, hanem a disztribútor. Meg mondjuk a monitor összes csomagolását meg kell őrizni hozzá.
Belineát ugyan még nem nagyon piszkáltam, de emlékeim szerint eléggé ellborult menüje van.... próbálj meg esetleg a kézikönyvében utánanézni hogyan óhajt menteni.... -
Warlock_42
senior tag
Hmmm.... ez kissé furcsa... utánajárásod szerint nem oldja semmi, házilag kaparhatatlan, stb... akkor haverod nagy mágus lehet :)) Szal szerintem ha használt volt a zsepi akkor megesik hogy haverod valami hasonlót állított elő az orrában, mint aminek a receptjét megtaláltad. Tudom, kicsit elborult feltételezés, de vannak akik azt állítják hogy pl. az emberi nyál a legjobb CD tisztító.... de még nem volt gusztusom kipróbálni. :DD -
Warlock_42
senior tag
Nincs külön beállítások mentése menüpont a monitoron ? Ha van és úgy sem menti el akkor sajnos rossz.... Konkrétan nem tudom mi baja lehet nekem is volt már egy ilyen IBM-em ami nem óhajtotta menteni. Szvsz valami kis flash-memória szerűségbe menthet, de hogy annak mennyi a cseréje.... meg hogy megéri-e -> ask szervíz, esetleg ha garanciális akkor boltba vissza... -
Warlock_42
senior tag
IIyama LS702UT-m van és szoktam tisztogatni zsíroldó valamint ablaktisztító cuccal. Semmi problémát nem tapasztaltam. Szal nem lehet, hogy simán csak koszos lett a képcsöved ?
Aktív témák
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS49AG952NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49A950UIUXEN) 5K DUAL QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest