Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ZMaX
csendes tag
Üdv!
Nekem nagyon hasonló a problémám a ViewSonic-ommal. A Data Recall jó, de csak az éppen aktuális üzemmód defaultját hívja vissza, amin ráadásul még mindig van mit állítani. Én azt nem értem, hogy miért nem képes megjegyezni az átlalam beállítottakat 1024x468-ban és újabban 800x600-ban. Amikor ezekre a felbontásokra vált, midig egy csálé elmászott képet kapok, amit elég macerás állandóan visszaállítani.
Magam is arra tippelek, hogy van egy memória ezeknek a beállításoknak, ami megtelt, de ha így van, a kérdés a régi: Hogy lehet ezt törölni???
Aktív témák
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- NVIDIA® driverek topikja
- Metal topik
- Horgász topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest