- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
MOL részvény topic szabályzat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
SZépet ment az utóbbi időben, nem gond ha most kicsit megpihen.
-
vidékiürge
tag
-
Hobbbyt
őstag
válasz
vidékiürge #4 üzenetére
Szerintem pontosan ugyan az a forgatókönyv lesz mint tavaly.. 2950-ig elmegy, oszti vágás után lesz egy kis megtorpanás utána be esik 2700 körülre. Persze aztán ki tudja, hogy mikor robbanjták fel a barátságtalan kőolaj vezetékünk.
-
vidékiürge
tag
Na, szuper, gyűljünk-gyűljünk
Igen, most én tettem egy kitérőt a többi papír fele is az osztalék miatt, volt egy sáv 2,70-2,75k körül, ahonnan jó ideig nem akart elmozdulni. Már azt hittem fals kitörést látunk. De aztán szépen ment tovább. Kíváncsi leszek szelvényvágásik mi történik, de farkasfu technikai "pingu"chartjai alapján a trend egyértelmű és szalad felfelé. Kérdés, hogy funda alapon történik-e valami katasztrófa.
-
csabi94
őstag
De jó, hogy itt is...
Sajnos MOL nincs most a portfóliómban, a negyedéves jelentésre esést vártam, ezért eladtam +10%-al (1 hónap alatt nem rossz végülis). Várom a beszállót, lehet hiába. -
Hobbbyt
őstag
Remélem itt egy kicsit szakmaibb lesz a diszkurzus, valamint jó sorrendben jelennek meg a kommentek. A PF-on az agyamra megy, hogy a legfrissebb van legfelül. -
vidékiürge
tag
MOL részvény topic szabályzat
Üdvözlünk a MOL részvényekkel foglalkozó fórumon! A Portfólió fórumján található két csoport leszármazottjaként kelt életre (MOLly tulajok topikja & MOL tulajok normálisan) ez a topic. Mielőtt továbbmész, kérlek olvasd el figyelmesen az alábbiakat.
------------- FIGYELMEZTETÉS -------------
Első sorban fontos kiemelnünk, hogy az itt megosztott információk és vélemények csupán spekulatív jellegűek, és nem minősülnek befektetési tanácsoknak vagy ajánlásoknak. Mindenki a saját felelősségére és szubjektív preferenciái alapján tegyen befektetési lépéseket. Az itt elhangzott információkért, véleményekért és tanácsokért sem a fórum moderátora, sem az üzemeltetője, sem pedig más fórumtagok nem vállalnak felelősséget.
Továbbá felhívjuk a figyelmet arra, hogy a tőzsdei kereskedés magas kockázatú tevékenység, és a részvény értéke ingadozhat. Előfordulhat, hogy az itt megosztott információk nem minden esetben pontosak vagy naprakészek, ezek nem ellenőrzöttek, felhasználását a kereskedéshez mindenki a saját felelősségére tegye. A befektetési kockázatokat mindenki saját maga mérlegelje és tegyen objektív informált lépéseket. Kérünk mindenkit, hogy tudatosan és megfelelő tájékozódással közelítse meg a befektetési döntéseit, és ha kell, hogy forduljon szakértőhöz, például pénzügyi tanácsadóhoz, mielőtt befektetési döntéseket hoz.
Az itt folytatott beszélgetésekben tiszteletteljes és konstruktív légkört kérünk minden résztvevőtől. A fórum moderátora fenntartja a jogot, hogy eltávolítsa vagy módosítsa a nem megfelelő, sértő vagy a MOL részvényhez nem köthető tartalmakat. A topic tartalmának elolvasásával vagy hozzászólásokkal kijelented és elfogadod a szabályzatban leírtakat.------------- FIGYELMEZTETÉS -------------
------------- Házirend -------------
Vannak bizonyos típusú hozzászólások, melyek kérlek posztolás előtt címkézzetek fel a kereshetőség végett. A címkézés mindig a hozzászólás első sorában legelől legyen, példákat láss a fórumban.
- Ha chartot szeretnél megosztani, kérlek használd a #chart címkét a hozzászólás első sorában
- Ha cikket szeretnél megosztani, kérlek használd a #cikk címkét a hozzászólás első sorábanAhogy fentebb is említettem, legyél építő jellegű, megértő, és konstruktív tagja a topicknak. Jó fórumozást mindenkinek!
------------- Házirend -------------
------------- Törzs információk -------------
MOL részvényről bővebben itt olvashatsz.
Az osztalék javaslatot 2023-ra itt találod, a kifizetéssel kapcsolatos infókat pedig itt.------------- Törzs információk -------------
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest