Hirdetés
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
Mi ugyan még nem találkoztunk, de nem vagyok az a tipus aki naponta felhív h bocsi de mégis eladom drágábban, a szomszéd lefoglalta, megtartom ... ilyenek ... mint látod ez is csak most lett lefixálva kb-re, tehát ha te azt mondtad volna huh égetően kell egy ház csak ezt akarom lécci lécci akkor nyilván meg lesz beszélve és te viszed, értelem szerüen drágábban ha annyira kell.. (ja még annyit hogy a multkor vki szintén igért nekem ilyet, azóta is hív
mert ha megbeszélitek és mégse ok, akkor vegye a fáradtságot és szól!! - szintén újonc - ezt most nem azért, de kevésbé bízok bennük ) Szóval kérlek mellőzd az ilyen hozzászólásokat ha nem ismersz vkit.. (ezt pedig ne vedd sértésnek eszem ágában sincs egy Házigazdát kioktatni, de sztem te is csak épp morcos voltál..
)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Jackson elektromos gitár
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mert ha megbeszélitek és mégse ok, akkor vegye a fáradtságot és szól!! - szintén újonc - ezt most nem azért, de kevésbé bízok bennük ) Szóval kérlek mellőzd az ilyen hozzászólásokat ha nem ismersz vkit.. (ezt pedig ne vedd sértésnek eszem ágában sincs egy Házigazdát kioktatni, de sztem te is csak épp morcos voltál..