- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ratman
tag
Köszi a válaszokat.
Igen, kék színű LED-ről van szó, tulajdonképpen arra gondoltam, hogy egy trimmer potit teszek be, hogy pontosan be tudjam szabályozni a kívánt fényerőre, csak nem tudtam, hogy egyáltalán milyen nagyságrendű ohm értékkel próbálkozzak. -
Ratman
tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy borzasztó erősen világít a ház power LED-je, és sötétben elég zavaró. Azt hallottam, hogy lehetne egy ellenállást beiktatni a vezetékbe, hogy gyengébben világítson. Van valakinek valami javaslata, hogy milyen értékű ellenállással érdemes próbálkozni?
-
Ratman
tag
válasz
razorbenke92 #18277 üzenetére
Az ellenállás jó ötletnek tűnik, de fogalmam sincs, hogy milyen hozzávetőleg milyen értékűvel érdemes kísérletezni.
-
Ratman
tag
Sziasztok! Érdeklődöm, hogy volt-e már valaki olyan helyzetben, hogy túl ,erős volt a power LED a házban és kicserélte egy gyengébben világítóra? Lehet ilyen LED-et vezetékkel és csatlakozóval venni, vagy csak úgy lehet megoldani, hogy le kell vágni a régi LED-et és az újat ráforrasztani a vezetékre?
A másik, hogy nekem egy ilyen Chieftec házam van. A képen látszik, hogy fekete műanyag elemek tartják a az előlapot. Ezeket simán ki lehet pattintani? Mert nem merem erőltetni.
Van valakinek tapasztalata ilyesmi LED cserében?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest