Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjKoxi
senior tag
Hát én nem hiszem hogy kicserélem. Majd ha tönkremegy. Raktam fel képet a gépről
www.kep.tar.hu/szabcsika. Már 3 éve így van, egy porolás ráférne. Ez egy szerver ház, itthon nem láttam ilyen elrendezésűt. Ukrajnában vettem 120 dollár volt táppal együtt. Itthon üresen többe került volna.
A kikapcsot meg egy nyomógomb kombinációval szilárdtest relével megoldhatta volna a Coolermaster. Amikor elkezd csipogni az adna jelet neki és lekapcsolna. Többet érne mint a színváltás. -
DjKoxi
senior tag
Sziasztok!
Van egy Coolermaster Aerogate 2 előlapi panel a gépemben. Meg tudná valaki mondani hogy lehet vele lekapcsolni a rákötött ventiket? A leírás csak angol nyelven van, de az nem írja. Képen meg láttam olyan kiírást a hőfok mellet hogy Off.
Köszi előre is és BUÉK minden fórumozónak!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest