- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
M_o_g_y_i #14514 üzenetére
Ha harisnyázva lesz, akkor nem fog látszani a zsugorcső, amivel összetoldod
Illetve, szerintem rendelni sem sokkal olcsóbb, hacsak nem koreából... Vagy ha találsz eladó döglött moduláris tápot, pl. egy időben sok Be Quiet! modulárist javítottam, amik teljesen kukásak voltak...
-
válasz
Tomi_Sci #14511 üzenetére
Nagyon kicsit. Régebben, amíg 486-osom volt, még házzal se lehetett mellette rádiózni, a mai gépek mellett már simán hallgatod. Már építettem pár fa házat, semmi ilyen gond nincs (a tápot meg érintésvédelem miatt is dobozban kell hagyni, vagy használj paneltápot).
Illetve, azért elég sok ember akad, aki ház nélkül használ valami vasat. -
-
-
Ilyesmi engem is érdekelne, csak USB2.0 -s, mind a két végén tüskesor-aljzatos dugóval... Ehhez lenne (még mindig kérdés, hogy valakinek jól jönne-e egy ilyen?)
-
válasz
killertibi #14496 üzenetére
A táp valószínű javítható, csak macerás, és nem biztos, hogy megéri. A pittyegésből nekem olyan, mintha áthúzna valami :S
De egy szétszedést megér, ha esetleg kiszáradt elkó miatt nem indul, az meg fillérekből megvan. Ha kuka, akkor szétszedve is kuka, meg egyben is...
A csatit átcserélheted, a másik táppal egy ideig menni fog a cucc, de az meg túlterhelés miatt fog elhalálozni. A0,5V-al kevesebb feszkó nem lényeg, de az 1A-el kisebb terhelhetőség már igen...
-
Hello!
Hülye kérdés, igényfelmérés :
Lenne-e igény egy olyan kijelzőre, ami
- kb. 1cm magas, 5cm széles, 4 számjegyű, hétszegmenses, zöld színű /eléggé retro/
- külső, vagy belső usb-re dugható
- alkalmas óra, vagy CPU- és egyéb hőfok kijelzésére (akár váltogatva is)
- beépíthető PC házba, akár előlapba, akár másképpen (megoldható a kijelző és a vezérlő között egy kábel, így a kettő nem feltétlen kerül egy helyre)
- külön dobozolva laptopokhoz is megfelelMostanában ilyesmin dolgozok, főleg tanulásképpen, de 1-2 példányt modding célokra is lehetne hasznosítani.
(Konkrétan most két kijelzőm van a dologhoz.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Háztartási gépek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest