Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
Na köszi, így már világos.

Lehet, hogy megpróbálom 5 V-on, de így is kevéske levegőt tolnak. Mondjuk az az előnye meglenne, hogy mivel 2-2 molex van mindkét ventin, ezért ha az egyiket megbuherálnám 5 V-ra, a másik maradhatna 12-n, és csak át kellene dugdosni őket, ha épp nagyobb légszállítás kell.

-
KMT
addikt
Ez is tiszta. :]
Az nem tiszta, hogy a venti két vezetéke közül melyik a pozitív és a negatív.
Kezdem azt hinni, hogy nem magyarul írom a dolgokat.
Másik:
Gondolom az a cél, hogy a kondi feszültsége állandó, tehát kompenzálja a fesz ingadozásokat, ami a kerregést okozza. (Egyáltalán miért ingadozik a fesz?
)
De mit ér egy kondenzátor egyenfeszültségen? Az nem szakadást jelent neki? -
KMT
addikt
válasz
mocsanisi
üzenetére
Na rájöttem mit akarsz mondani. Nem a fém tartót kell nyomkodni a tűvel, mert a tű úgyis átmegy rajta
hanem a fém tartó 2 kis felhajtott pöckét kell behajlítani, hogy át lehessen tolni a fém tartót a műanyag részben másik oldalra.
Ezeket a pöcköket először nem is láttam.Ha lesz időm kipróbálom a sorba kötést.
Bár egy valamin azért elgondolkodtam. Most párhuzamosan van a két venti elvileg. Tehát a fesz 12 - 12 V, de az áram meg a névleges fele, nem? Ettől nem kéne halkabbnak/lassabnak lennie?
(Ha csak egy venti van rákötve a tápkábelre, úgy ugyanolyan hangos mintha kettő lenne rajta).
Ez azért van mert áramtartó fogyasztók?
-
KMT
addikt
-
KMT
addikt
Van a házamban 2db 80as venti, amiknek csak molex csatlakozójuk van. (Egymásba vannak kötve, és csak az egyik van rákötve a tápra.)
Na most az a gond, hogy így 12 V-on elég hangosak. Hogyan oldható meg, hogy lassabban forogjanak?
Gondoltam, hogy 5 V-ra átkötöm őket, csak ha kiszedem a kábeleket a molexből, nem tudom hogyan tudnám visszatenni őket, hogy ott is maradjanak.
Létezik valami olyasmi ellenállás, aminek mindkét vége molex, tehát be tudnám rakni a táp és a venti közé? Vagy bármi más megoldás érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Óvodások homokozója
- Formula-1
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi!