Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
Sziasztok!
Festésbeli kérdésem lenne. Adott egy egér, aminek bizonyos részeit át szeretném fújni, magyarán űanyag festéséről lenne szó. Miként, és mivel tegyem? Van rajta egy hámladozó gumiréteg, azt lekapirgálom. Tisztítás, csiszolgatás. Gondolom minél finomabb csiszolópapírt kéne használnom. Festeni mit ajánlotok? Alapozni érdemes? Fehér színű lesz, ha ez számít.Köszi szépen!
-
kemotox
addikt
Sziasztok kedves modderek!
Egy gyors kis amatőr kérdésem lenne hozzátok. Nem is annyira modding téma, inkább csak felújítás, javítgatás. Adott két egér, kopottak karcosak, csúnyák. Át szeretném festeni őket, hogy milyen színnel/színekkel azt még nem tudom, de tuti nem olyanra, mint volt, mert valami egyedit/újat szeretnék.
Ehhez kérnék tanácsokat. Soha nem csináltam még ilyet. Bármilyen tipp jól jön
Illetve van egy konkrét kérdésem is ezzel kapcsolatban:
Milyen festéket használjak? Sima műanyag felületet akarok lefújni egy színnel, úgy, hogy az tartós legyen. Ezeregy féle festék létezik és kicsit zavarban vagyok, hogy melyiket kéne használni.Csiszol, tisztít (portalanít), fúj. Ez így megfelelő vagy máshogy szokás csinálni?
Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest