Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SakaB_86

csendes tag

Sziasztok! Lehet hogy volt már rólla szó de lenne 2 kérdésem is! Szóval kezdem...
    Az 1ik az hogy szétkaptam a házamat diribb darabra hogy szépen feketére porszórással beszineztessem maga a ház az egy sima 1xerű hagyományos ház vagyis maga a váz meg az oldal lap ami a lényeg én ha jól tudom az sima aluminim vagy vmi aluminimum meg vmi keverék nem tom pontosan lényeg hogy puha, és ma délután hallotam egy olyat hogy nem lehet porfújással befesteni mert a homok amit rányomnak hogy letisztítsák az anyira durva hogy szétszedi az oldallapokat is meg magát a vázat?Ez igaz?Vkinek ezzel kapcsolatosan tapasztalata meg kb mennyibe csinálják?Tudom hogy változó de ugy kb 3-4-5?
    A másik hogy hol találok plexit szolnokon?Vagyis mien irányba induljak el?Mert ami 5letem volt ott vagy nincs vagy csak ilyen 5m x 5m egész táblát adnak rohadt drágán:( Valahol olvastam hogy a Praktikerbe lehet venni plexilapot, erröl tud vki vmit?Vagy ha más nincs már akkor inkább elmegyek és üvegessel méretre vágatok egy 2-3mm es üveg lapot.Szerintetek hülyeség?Vagy inkább keressek plexit?
    Elöre is köszike a válaszokat :))

Új hozzászólás Aktív témák