- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cav
tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne nagy szükségem. Van egy 300W-os tápegységem, aminek +12V-on kb 10A-t tud leadni. Nekem viszont egyetlen, min 16,5A-es kimenet kéne 12V-on.
Ha ez segít: Xbox 360-hoz szeretném átalakítani az ATX-et, és ahoz 12V/16,5A (meg egy 5V/1A) kellene. Neten sok ilyen leírást találtam, de nem említik hány Wattos tápkat használnak.Kérdésem az lenne, h ha összekötöm a 12V-os kábeleket és úgy vezetem ki, akkor itt összeadódik az áramerősség? Pl ha két sárgát (vagy akár az összeset) összekötném már bőven jó lenne, de nem tudom műxik-e így.
Nagyon fontos lenne a válasz! Köszönöm a figyelmet!
-
Cav
tag
zLegolas, Bubu79!
Köszönöm a reagálásokat, de a meghajtó alapból jól működik! Magyarul ha rákötöm a tápot, rendesen kiadja és visszahúzza a tálcát!
És ide csatlakoztatás nélkül is megy! Szal szerintem az én hibám lesz, de hamarosan ki is próbálom másik adapterrel a ketyerét. -
Cav
tag
Lenne egy elég láma kérdésem.
Van egy egyszerű öreg CD-meghajtóm ami már talán rossz is.
Fel akarom használni mint alkatrészt, és annyi lenne a funkciója, hogy benyomom a gombját -> kijön a tálca, újra megnyomi -> behúzza. (mint alaphelyzetben egy átlag meghajtó)
Ha rákötöm a szóban forgó meghajtót a táp molex-ére, meg is csinálja ezt. Viszont ha simán rákötök 12V-ot, és 5V-ot a megfelelő helyre, akkor annyit csinál, hogy villog a ledje, kiadja a tálcát, és innentől semmi több. Ha csak 12v-ot kap semmit nem csinál, ha csak 5 v-ot kap, villog a led amikor megnyomom az eject-et.
Bemértem és tényleg 12V magy ahova 12V kell, és 5V ahova 5V kell.
Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest