- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jembumbi
csendes tag
válasz
zsolthee #12086 üzenetére
Én is most vettem, 2 hete, azért is volt furcsa, hogy máris valami baj van! De ezek szerint akkor ez 1 megszokott dolog. Ezekröl a tápokrol amúgy sok jót hallani, és ha biztos, hogy problémám nem lenne vele később, akkor nem gariztatom, nem éri meg a macerát, meg hogy 2 hétig ne legyen gépem. Majd szépen minden kikapcsolás után lenyomom hátul a táp bekapcsolót, aztán jólvan, annak meg kell oldania a sípolást, ugye?
Köszi a segítséget!
-
Jembumbi
csendes tag
Sziasztok!
A napokban a szobámban alig hallható, magas, sípoló hangra lettem figyelmes, néha volt, néha nem. Utánna jártam a dolognak, és úgy tünik, hogy ez a hang a gépemből jön, méghozzá akkor ha rá van dugva az áram, és be van kapcsolva a táp. Mi lehet ez? Ha bedugom a tápot sípol, nagyon halkan. Ha kihúzom, még fél percet sípol és abbamarad. Ha a gép be van kapcsolva, akkor nem hallom(vagy csak olyan halk, hogy elnyomja a minimumon járatott venti). Valami baja van a tápomnak, esetleg más lehet, a gépben hibás?
Lehet gond az, hogy az egész rendszerem (bk 10 dugasz: Monitor, router, modem, gép, hifi, tv, lámpa 1 konektorra van rákötve elosztóval?) Sajnos nem tudok mitkitalálni :SKöszönöm!
-
Jembumbi
csendes tag
[link]
Egy ilyen gép megfelel a célra? Ha mondjuk veszek/kapok hozzá korong fejet?( meg aztán ezzel a géppel még elvileg tudok gravírozni is, igaz? XD) Sajna 10k fölött tuti nincs 1 ilyen masinára :S -
Jembumbi
csendes tag
Sziasztok, nagyon kezdő vagyok a témában, és tökjól elképzeltem, hogy mit csinálnék a gépemmel! Csak hogy hogy álljak neki ugye...
Először is. Oldalpanel kivágásához mit használjak? Ránéztem az itthoni flexre... és hát nemtom mennyire tudnék azzal szép munkát végezni. A gépet úgy tervezem, hogy fekete, fehér cuccok, pl mint az AC ventik.
Oldalra 1 plexi és fehér fény belül,d e takarásba, hogy ne világítson ki mint az atom.
A házam sajna nemtom milyen típusú, van 1 előlapi panelje is, az majd az átalakítások után veszem kezelésbe, fogalmam nincs mit lehetne csinálni vele, lehet kiszedem 1 az 1ben, most /pill csak arra jó, hogy számolja mikor kapcsolt be a gép (óra lenne, csak mindig 0-z) stb... egyelőre nem jöttem rá mit kell vele ügyeskedniSzóval összességében
1: Jó a flex az oldalpanelek kivágásához, vagy be kell ruháznom valami Khm.. precízebb szerszámba?
2, van az ODDhely, és ugye ahelyett 1 műanyag lap van, ahol nincs semmi. Ha abba beleeszkábálok kapcsolót, akkor arra a túloldalt szépen rákötöm sorosan mondjuk a fénycsövet amit veszek, akkor az úgy menni fog és kapcsolni fogja? (nem tudok kapcsolót linkelni, mert olyan lenne mint pl a filmekben a repülőkön, de csak fali kapcsolót találok)
3, Ha pl 1 ilyet [link] rákötök a molex 12vjára, meg ugye a másik kábelét a jó szinűre(XD) akkor menni fog? Esetleg mit kell bekötni vele, hogy zenére villogjon? XDJaj és bocsi a hülye kérdésekért, meg köszi a helpet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest