- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
!!Hamster!!
tag
válasz
kavicssli #1973 üzenetére
Egyáltalán nem a fezsültségingadozástól van.
Igazából azért, mert van benne tekercs, és amikor leszeded, vagy rákapcsolod az áramot, akkor a tekercsben nagyobb feszültség indukálódik egy pillanatra. Persze okozhatja még az erősítőnek a meghibásodása is, valamint, hogy a tekercs érzékeny, és amikor felkapcsolod a lámpát, a vezetékekben szintén, nagyon kis mértékben, feszültség indukálódik, ez amiről beszélek, az indukciós fesz., és ez bezavarhat, ha a hangfal érzékeny.
Kb ennyit tudtam így ,magamtól, de megkérdezhetem a fatert, villanyszerelő a bácsi...
Örülök ha segíthettem! -
!!Hamster!!
tag
sziasztok!!
bocsi, lehet hogy írták már, amit én csináltam, de nincsen kedvem végigolvasni a 2000 hozzászólást
nekem volt egy olyan házam, sőt még meg is van, hogy a tápot hátulról kiszedtem, és letettem a ház elejébe alulra, a táp helyére meg tettem egy lapot rajta a csatival, amit a házban vezetékekkel elvezettem... valamint egy ventit a lapra, és így a meleg levegő egyből kiment a házból amit a proci termelt! ezt a trükköt amúgy nem én találtam ki, tisdztelet egy számítógépes újságnakGS.....
nekem pár fokkal ment lejjebb a hőmérséklet, ha valaki nagyon moddingolós kedvében van, csinálja meg, csak ajánlani tudomde munka az van vele, meg minimum ezermesternek kell lennie az embernek
nah örülök hogy megoszthattam veletek az élményeimet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest