Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enormous
csendes tag
válasz
intercooler
üzenetére
LED szalag a párhuzamos (vagy soros-párhuzamos kombináció) kötés révén ugyanolyan erővel kell világítsanak az SMD ledek rajta, de azárán is érezni fogod, hogy igen LED szalagot vettél

-
enormous
csendes tag
Abszolút, igaz gél alapúnak tűnik, és kicsit lassabban szárad a megszokott 100Ft-oshoz képest, de biztató.
A kábel eléggé megtartja a hajlítási formát szóval lehet hogy nem is kell cm-ként megtűzdelni. Egyenesebb szakaszokat megfeszíteni és ragasztani, kanyaroknak is az ívek elejét végét.. kb 3-4mm radiusban hajlítható. (kisebbet nem erőltettem)
-
enormous
csendes tag
válasz
intercooler
üzenetére
Igazából most még nincs rögzítve, azért marad az alakjában mert valamennyire merev és hajlítható, így bármilyen formára hajlítom, viszonylag úgy marad.
Addig nem rakom véglegesen a helyére, amíg még van teendő a házban.
(pl a két hete leadott rendelésem, ami felől még hír alig, és már nem 2-3 százezret hagytam az adott webshopnál..) -
enormous
csendes tag
Igazság szerint nem az előre számolgatós hanem a durr-bele Balázs módjára kezdtem neki.
Szétszedtem a szivargyújtó csatlakozót, hogy lássam van e benne valami érdemleges. Nem volt. Lekötöttem a kis dobozkában lévő nyákról a bemeneti kábeleket, és a helyére egy molextápok közé kerülő ventillátor tápot kötöttem. A 2pin csatlakozót szétszedtem, és egyszerűen bekötöttem a nyákra. Egy felesleges táppal kipróbáltam (ha valami leég, akkor ne a 600as CoolerMaster járjon pórul). Pár óra hibátlan üzem után átkerült a gépembe, és azóta sincs gond. Valamennyire eltér a szivargyújtóban felvett és a tápból felvett feszültség, mert a kis áramkörön (ami a nyákon van) lévő tekercs más hangon sípol. Egy magas (18-22Khz) sípolás hallható amikor üzemel a cuccos. Ha a kis dobozt körbetakarjuk, akkor már nem is hallható.Vissza a lényeghez: Itt a képek sorban. (23db kép [1.8MB], ne kövezzetek meg)

Ha probléma szóljatok és átszerkesztem hivatkozásokká.
-
enormous
csendes tag
válasz
Wind-Storm
üzenetére
Azért fáj belenyúlni a vízporlasztóba, mert a vízen keresztül a rezgést a kerámiamembrán továbbítja az ujjadba, a húsodba, és az idegeid így reagálják le azt a jelenséget, amire a víz annyira felpörög hogy kilökődik és 'párolog'. Szóval hosszútávon kínzásnak is jó. Nyúltam bele többször is sajátba, hol tapasztalati szándékkal, hol véletlenül. Lényeg ugyanaz, ami bizsereg az nem az áram hanem a rezgés. Ha egy műanyag dolgot (pl arc-szeszem kupakja) alul és felül is közvetlenül körülvesz a víz, és úgy kerül a porlasztó rezgésének útjába (tehát a víz miatt át tud menni a rezgés a műanyagon) akkor a műanyag elmálik, mintha olvadna. Teljesen képlékeny lesz, mindezt szobahőmérsékleten. TADA Ultrahang

Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Alkoholista nevelde
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Corsair SF600 600W Gold SFX Moduláris Tápegység
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest