Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike8212
tag
válasz
Archttila
üzenetére
Sprinter power.Ettől jobb műanyag, tisztítószer ma nincs. Sok autót vettem , veszek....és ezzel takarítom ki mindig. Akár a régi koszt , szennyeződést pillanatok alatt leszedi. Szemre vigyázni!
-
Mike8212
tag
-
Mike8212
tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Igen van. Ezért gondoltam ott is van. H.apron írd be molex csatlakozók, lehet van neki új sáta is.
-
Mike8212
tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Közeledben keress fém átvevő telepet (méh telep) ott szokott lenni szinte bagóért psu.
Közben megoldódott a delta dps 680 cb szerver táp projektem.
Mutatom a képeket.Megvan a 12 v az 5 v , és a 3.3 v. Viszont elakadtam a -12 volt mit takar? Komplett ATX táp lesz. Alaplap hosszú csatlakozó labkiosztasanal tálaltam -12 v ? Ez mi lehet? És a COM ezek mik?
-
Mike8212
tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Lázán megoldható. Te géped alakítsd úgy , hogy neked tettszen. Ami kelleni fog : oldalcsipő fogó, hőre zsugorodó cső nem a vékony, forrasztó páka, ón. Figyelj a megfelelő szigetelésre, nehogy zárlat legyen. Amennyiben abszolút kezdő vagy, YouTube-on van forrasztási alapismeret videó.

-
Mike8212
tag
Szép estét nektek.
Hátha kapok rá választ. (Nem hinném.
)Adott egy Delta DPS 680 CB 680 W-os táp. Szeretném ha a gépemben tenné a dolgát. Nincs kivezetés , csak lamellák, érintkező fülek. Nincs 230 V csatlakozó. Milyen átalakítást kell, hogy használni tudjam?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Építő/felújító topik
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mutatom a képeket.
)