- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
czpitti
senior tag
Ott üres belülről teljesen így tettem bele egy ventit.Tudom így elsőre kicsit furán mutat de egyébként illik oda szerintem.Nameg eltünteti a mögötte lévő kábeleketPersze minden javaslatot szivesen fogadok és várok
-
czpitti
senior tag
Nem, itt a ph-vettem a házat mert elsőre beleszerettem.A venticserével az a bal hogy mind ekl tehát inkább az uv-t száműzöm(a többi venti is megvan már)semmi felfogatás nincs a ventinek se elöl se fölül se oldaltez a vincsitartó megy előre feketére fújva megoldva az első venti dolgot beleépítve egy 4-es ventiszabályzó doboza amit jaja1981 csinál a potik egy előlapi panelon csücsülnek majd tehát inkább most kérdezek és gyűjtök infót mint szétfaragom a kuckót
-
czpitti
senior tag
Megtenném hogy csak az uv-t kapcsolom de akkor elfüstöl minden
A legnagyobb baj az én házammal hogy kiállítási darab volt természetesen vízhűtéssel így elég nehéz megoldani a léget.Szép a kuckód
Arra valami hogy varázsoljam fel a ventit belül felülre?Na ezt jól megfogalmaztam.Szerintem akkor az uv megy a gépből mert így felesleges
Aventik ugyis uv ledesek még megy bele vagy 3
-
czpitti
senior tag
Minden uv aktív a házban.Egyenlőre csak össze van dobva az uv nem tudom a végleges helyét,sőt még kell két darab 10 cm-es is hogy mindenhová eljusson az uv
Gondoltam arra is hogy vékony drótot bevezetek végig a bábel és a spirál közé hogy jobban"formálható"legyen a kábel.Van erre valami más módszer? (kellett nekem plexi ház
) Sőt még egy 90-es ventit valahogy fel kellene varázsolnom a ház tetejére.
-
-
czpitti
senior tag
9439-es hsz-re valaki?Vagy a modding az smafu?
-
czpitti
senior tag
Sziasztok moddolnám a gépet de sehogyan sem tudom szépen elrendezni a kábeleket.Spirál került rájuk és full plexi a házam.Minden segítséget szívesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest