Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
suvomi
csendes tag
Köszönöm a válaszaitokat.
Kérdésre válaszolva, azért szeretném USB-ről táplálni, mert a gép bekapcsolásával "ő" is feléledne, meghagyva a feelinget. (iiiigen szentimentális módon kötődöm a kártyához.... Ez van.)
Alapvetően a 3. opciót szerettem volna megvalósítani, mivel azt látom a legelegánsabban kivitelezhetőnek. A csatik dugdosása a megfelelő helyre megy, mindössze az elektronikai ismereteim nullosak.
A kínai USB-s cuccba belefutottam, bár nem tudtam mit gondoljak róla. Akárhogy is, mivel ajánljátok így ezt a megoldást fogom választani.
Már csak a "miként" része homályos a számomra.Ha elágaztatom az portból jövő kraftot, akkor mind a 2 ágon megmarad a 12V? Ha igen, kell-e valami a led elé, hogy ne égesse el, ha igen mi?
Ha ez nem jó megoldás, akkor egymás után lehet-e kötni a 2 dolgot? Ha 12V meghajtja a ventiket, utána marad elég kakaó a lednek?
Na és van e lehetőségem, mondjuk egy potméterrel szabályozni a ventik forgását?
Vagy USB-ről macerás a dolog és elégedjek meg a leddel? Kínai átalaktó és 3,3V.Szóval, a fizikai megvalósításban nem vagyok biztos.
-
suvomi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nyugdíjazott Gigabyte 970 G1-em amit polcra szánok, de szeretném USB-ről tovább működtetni a ledjét (és ha lehetséges a ventilátorait is). A rajta lévő led, ha jól kutattam 3-3,3V-on a ventik 12V-on üzemelnek.
Hogyan tudom összehozni a dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest