Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
Ciccuka
üzenetére
Ez már nem derül ki, tegnap emagon kértem a visszaküldést, és ma hívott a futár, hogy jönne a csomagért..
ilyen még nem volt, pedig gondoltam, hogy ma még próbálkozok vele egy kicsit. Úgy néz ki lesz helyette egy nem világító venti olcsóbban, nem küzdünk vele ennél jobban. -
sagesz93
addikt
válasz
razorbenke92
üzenetére
Továbbmentem a történetben, az én gépemben egy asrock b450 steel legend van, amin van egy ilyen 5v rgb header(a 4pin helyetti 3 pines csati) , ezen a lapon próbáltam beüzemelni a ventit, de amíg be van dugva ez a csati addig nem kapcsol be a gép. Ha kihuzom és a sima 4pin pwm van bedugva, akkor a venti pörög, de továbbra sincs semmilyen színe. Én attól tartok itt a ventivel is van valami gikszer. Nem kene simán világítania bármilyen vezérlés nélkül is?
-
sagesz93
addikt
Sziasztok, most találtam rá a topikra, RGB ügyben kérek segítséget, a kérdést már feltettem máshol de látom itt több a hozzáértő.
A kérdés [link] itt olvasható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ilyen még nem volt, pedig gondoltam, hogy ma még próbálkozok vele egy kicsit. Úgy néz ki lesz helyette egy nem világító venti olcsóbban, nem küzdünk vele ennél jobban.