- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
$
tag
Na kész az elektromágnes. Hogyan erősebb? Ha három 260-as szög alkotja a vasmagot, vagy ha csak egy?
-
$
tag
Feszültséggel nincs gond, nem részegen kell használni, meg nem kell belenyúlni, és nincs gond. Meg már kb négyszer csapott meg a 230, de még élek
Trafót talán tudnék eszkábálni, hogy alacsonyabb legyen a feszültség, de a magasabb feszültség az jobb
De ha nagyon muszáj, akkor AT-s tápról is tudom hajtani a cuccot.
ui:mi az a ''diodahid'' az diódahíd akart lenni?
ui2: megcáfoltam azt, hogy vezeti a víz az áramot: beledobtam a számgép tápkábelét egy üveg vízbe, és turbó sebességgel elkezdte bontani a vizetMeg beletettem a vízbe egy elektromotort, és faszán működött
-
$
tag
Azzal fogom csinálni. Az mindegy, hogy milyen dióda kell bele? Mert 220-ba szeretném bedugni
Fizikatanár megbízott, hogy készítsek előadást a mágnesességeről, és építek elektromágnest 1m menetes szárból, 100m drótból, és egyenirányítóból
Ez már biztos felemeli az iskolapadot
-
$
tag
Fel
-
$
tag
Szevasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az elektromágnes megy-e váltóáramról? -
$
tag
A LED a hosszabb, vagy a rövidebb lába felé vezet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest