- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jb001
tag
válasz
razorbenke92 #18313 üzenetére
Koszi a segitseget, xiaomi lesz belole ugy erzem, azzal talan nem lehet melle loni.
-
Jb001
tag
válasz
razorbenke92 #18310 üzenetére
Koszi a segitseget!
Akkor kinabol kesz cuccot ne is akarjak? V vegyek 4E-ert 20000 mAh-sat, az kb tudni fogja amit irnak? Tudnal olyat linkelni ami kb. tudja azt ami ra van irva?
v3: enclosure + akksik: igy mennyibol jon ki egy saccper 20000-es?
Az 1A-es toltesnel ugy ertettem a kimelest h amit 1A-re terveztek, nem toltenem 2-vel... vagy ennek se art?
-
Jb001
tag
Sziasztok!
Laikusként kérném a véleményetek powerbankokkal kapcsolatban.
Ár-érték arányban nem tudom melyiket éri meg megvenni az alábbiak közül, mert nyílván nem tudják azt ami rájuk van írva, mennyi lehet a valós teljesítménye a névleges 50 ill. 100000 mAh-s akksiknak?
Nem tudom hogy ezeket csak ráírják vagy valóban többszörösét tudják az átlagnak (10-20000-esek)?[50000-es]
[100000-es] ...ez elvileg Li-Po, lentebb írnak valami 30000 mAh-t róla, szóval ez talán eleve kamuAz első elvileg Li-ion.
Ezzel kapcsolatban olvastam máshol hogy Li-Po lehetőleg ne legyen mert az nagyot tud robbanni ha megadja magát az elektronika, ez igaz?Fontos hogy 1 ill. 2A-rel tudjon tölteni hogy kíméletesebben töltsem amit nem muszáj gyorsan - ha jól tudom ez számít az eszközök élettartamára nézve?
-
Jb001
tag
Segítsetek légyszi ha tudtok:
GB 785gt-ud3h alaplap
[link]A proci mellett lévő R60-as jelzésű mosfetek nagyon melegednek, terhelésnél simán 70 fok felé mennek, lenne tipp hogy mit csináljak vele?
Táp vmi általános 400-as, alaplapi hd4200 a vid.kari, tehát elvileg elég neki. Feszültségek HW monitor szerint nem ingadoznak (azt mondták e miatt melegedhetnek).
Köszi előre is a válaszokat.
Ja még annyi, hogy azt is mondták h. 100 fokig bírják ezek a "mosfetek"... igaz ez, tehát elleszek vele sokáig, nem hal meg a folyamatos 60-70 foktól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium 96%, 2025.12.02 Apple gari
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest