Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Hát sajna nem. De ilyeneket mindenhol kapni. Obi, Praktiker, Tecsó, szinte minden barkácsboltban van ilyen. A jó az bennük, hogy a hozzá tartozó vágó és csiszoló korongok nem gyártó specifikusak, így hiába veszel olcsó kínai eszközt, abba épp úgy tehetsz minőségi vágókorongot. (Az olcsó sem rossz, csak jóval nehezebb vele vágni, és a védőszemüveg használata kötelező.)
Viszont találtam olcsóbban is Dremelt: [link]
Én spec. egy olcsóbbat használok, olcsó koronggal, de az is jó, csak arra kell ügyelni, hogy oldalirányú erőhatás a korongot soha ne érje, mert azonnal szilánkosan törik. Jah, és közben vagy 10'000-rel pörög. Gondolom már érted miért kell a védő szemüveg.
Lehet írok majd valahol ezekről egy kis irományt, ahol majd részletesen kifejtem az eszközök biztonságos használatát...
-
Kvazár
őstag
Általában Dremerrel szokták/szoktuk, de jó a lombfűrész, a lemezvágó olló, a dekopírfűrész.
Nem tudom, pontosan, hogyan van a házad elrendezve, de akár 80 -> 120- átalakítót is lehet kapni, az talán a legegyszerűbb. (Minden sértés nélkül, ha már az eszköz nevekkel is gondban vagy.
) [link]Szerk.:
Bocsi a múltokira nem reagáltam, a bolti és az esti viszonyok tök mások ez tény, de az a bolt egy vidéki családi házból van kialakítva, és olyankor minden zajforrást kikapcsolnak a kedvedért. ( Mert ők olyan rendesek.
És, ha még akkor is olyat vásárolsz, ami neked mégsem tetszik, akkor lévasárólhatód az árát. (Régebben én is így alakítottam ki a rendszeremet.)) -
törölt tag
"A tápban 2pin van, ez a venti 3pines. Az megoldható, hogy a pirost és a feketét bekötöm a tápba, a maradék egyet meg lehozom az alaplapra, hogy lássa a fordulatszámot. Ez így megoldható?"
Ez megoldható, ugye a piros és fekete szolgál a tápellátásra, míg a maradék egy (jellemzően sárga) az csak a fordulatszám "kijelzésére" szolgál, azt az alaplapra kötve tudod nézni milyen fordulatszámmal jár a venti.
Amúgy úgy tűnik a kérdéseimre részben találtam választ. [link] Csak azt nem tudom, hogy biztonságos lenne-e egy megfelelőnek tűnő ventit rakni a tápba? Két ventilátor szimpatikus nekem: Coolink SWIF2-1201 (1200 rpm, ~19 db(A), ~94 m3/h -> ~55 CFM, ~3.2V indulási fesz), másik Scythe Slipstream SY1225SL12M (1200 rpm, ~24db(A), ~115 m3/h -> ~68 CFM, ~2.5V indulási fesz), mindkettő ventilátor elég alacsony feszültségről indul és úgy tűnik, maximális fordulatszámon elég jó légszállítással bírnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- X140M1F4N károsultjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G2 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
És, ha még akkor is olyat vásárolsz, ami neked mégsem tetszik, akkor lévasárólhatód az árát. (Régebben én is így alakítottam ki a rendszeremet.))