Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
Én eddig a sima F12 (nem pro) ventijükkel találkoztam.
Valóban jó... lenne.
Alacsony indulási feszültség, kis motor 9 lapát és azok nagy légszállításra kialakítva. Minimális motorzaj, de a „folyadékcsapágy" az nem igazán sikerült, még egy mezei csúszócsapágy is jobb, mint ami benne van.
Viszont az árkategóriájában a legjobb venti szerintem, ha csak nincs jobb nála. -
Wind-Storm
őstag
Nincs mit!

Ez még egy olcsó venti, de eléggé szánalmas, hogy pl. az első Enermax Apollish-t amikor még drágán lehetett kapni (5 ezer HUF környéke), annak se volt más módja, hogy a gyári hővezérlését felülbíráld. Ráadásul a hőszenzorának túl rövid is volt a kábele, és még el sem ért a melegedő alkatrészig, így elgondolkozhattál rajta, hogy ilyenkor mi is a teendő vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest