- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Silentfrog #12394 üzenetére
Én most olvastam először ezt az elnevezést, de ez lehet az én hiányosságom. Ami biztos, hogy az általad linkelt 2 egység nem használható együtt/nem köthető össze.
Egy ilyen konstrukció ellenben már egész más:vagy változatai: [link]
-
Bari
Modder
válasz
Silentfrog #12394 üzenetére
A paneltápos megoldáshoz nem lesz jó a 20V-os noti töltőd, mivel ezeknek a paneltápoknak nincs külön 12V-ot előállító áramkörük, szimplán átengedik azt magukon.
Szükséged lesz egy 12V-os 60-120W-os külső adapterre és egy paneltápra ami az adapter 12V-ból előállítja a többi szükséges feszültséget. Amennyiben a noti töltőd univerzális és állítható a kimeneti feszültsége 12V-ra akkor az is megfelel. -
Wind-Storm
őstag
válasz
Silentfrog #12392 üzenetére
Ja, hát kezdhetted volna abból, hogy konkrétan az egész notebookba való, vagy notebookból szedted ki...........
Paneltáp alatt én ilyet értek.
Meg PicoPSU..A 230V-ot átalakító része felér egy notebook töltő teljesítményével, van különböző teljesítményekben.
-
Wind-Storm
őstag
válasz
Silentfrog #12390 üzenetére
Nem az ATX hosszabbítóra gondolsz? De gondolom kell neked még sata meg molex csatlakozó is hozzá...
Láttam sok integrált lapot paneltáprol hajtanak/ ez ugyebár olyan tápok amit a notebookok is használnak/.
Az első része nem kérdés, hogy egy nagyobb teljesítményű kapcsolóüzemű adapter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Projektor topic
- Gombász topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest