Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
kriszbon
üzenetére
Két tápos topikba is írtam (mélyvíz és valami baja van a tápomnak...) de semmi válasz, visszagörgetve is csak kérdések. A mélyvizet elkezdtem olvasni az elejétől, de eddig nem túl sok (számomra) hasznos infó volt.
Az P4-es tápokon már többnyire nincs -5V (fehér), hogy miért azt ne kérdezd
. Azt sikerült megtudnom hogy a mai gépeknek már nem kell, esetleg néhány eszköznek lehet rá szüksége (felsoroltak kettőt, de nem jegyeztem meg), azt viszont még nem sikerült kiderítenem hogy a P3-nak kellene-e még.Ez egy igen kis méretű tápegység (12*10*6,5cm). Elég ritka, nehéz beszerezni (egy Foxconn házat nem szeretnék venni csak ezért). Terveim vannak vele, ezért küzdök az életéért

Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Corsair CX500 (CMPSU-500CX) 500W tápegység
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Azt sikerült megtudnom hogy a mai gépeknek már nem kell, esetleg néhány eszköznek lehet rá szüksége (felsoroltak kettőt, de nem jegyeztem meg), azt viszont még nem sikerült kiderítenem hogy a P3-nak kellene-e még.