- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucif-R
senior tag
válasz
Dani_kp #6500 üzenetére
Hát az első szikra... huha pill megnézem mikori az első postom a vizes toyikban
( 5percel később ) nem nagyon találtam meg az elejét de valamikor idén februárban szerváltam be a VGA blokkot ha jólemléxem. Azóta építgetek meg tervezgetek. Igazából kb 1 hónapja raktam össze a rendszert egy 2-3hét intenzívebb szerelgetés beszerzés tervezés után. Köztes idő főleg ábrándozás, minden más, meg tervezgetés okosodás volt. Szal 6hónapból aktívan 2-3 najó 4 hét volt az ami tervezés ( mind elektronikai, mind csövezési ) és kivitelezés volt a többi amolyan türelmetlen várakozás.
igényes és precíz munka
Pozítívumom és Negatívumom is egyben hogy baromiranagyonextrémmódon tudok pöcsölni pepecselni addig ameddig az utolsó pici homokszem is ott lesz ahol én aharom hogy legyende visszatekintve mindig az jön le hogy megérte
*venti iránynak majd pontosna utánna nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest