Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- szaboi6512: Huawei E5785-22c Modem Frissítése, bin fájlból!!!!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
azért én a helyedben megnézném a fehér és a kék ledeket nagyobb ellenállással,mennyi is az annyi...talán mert csak hogy egy példát emlitsek,a bringa villogóban nekem negyed éve vett fehér és kék viztiszta átm.5-ös extrafényesek tökéletesen mentek 2db nimh akksiról, 2,4 voltról,és nincs fesz.konverter benne.. áramra se csapd be magad a kék leddel,amit irtál,a régi modellekre volt igaz,amik ez mellett is rémgyengén világitottak....ja,én is a Konthában vásárolok...
egyébként mindig a tiszta munka a próba.fogj mondjuk egy 470ohmos ellenállást,próbáld ki azon a ledet,meg tudod mérni,mennyi is esik rajta,kisebb árammal is ugyanazt méred,és tuti nem veszélyeztetsz semmit.aztán már ki tudod számolni.az rgb ledben meg gond lehet,ha valami szinváltót csinálsz,hogy pl.a fehér/tiszta köztes szinekhez piszok sokat kell az árammal játszani,mert nagyon nem lesz egyforma.de egyébként a sorbakötés t hogy értetted? az rgb ledeket?mert azokon ugye 1 közös láb+3 szin van,nem tudod őket szinenként sorba kötni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- Éjszakai műszak
- Hegesztés topic
- Dolce Gusto
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
egyébként mindig a tiszta munka a próba.fogj mondjuk egy 470ohmos ellenállást,próbáld ki azon a ledet,meg tudod mérni,mennyi is esik rajta,kisebb árammal is ugyanazt méred,és tuti nem veszélyeztetsz semmit.aztán már ki tudod számolni.az rgb ledben meg gond lehet,ha valami szinváltót csinálsz,hogy pl.a fehér/tiszta köztes szinekhez piszok sokat kell az árammal játszani,mert nagyon nem lesz egyforma.de egyébként a sorbakötés t hogy értetted? az rgb ledeket?mert azokon ugye 1 közös láb+3 szin van,nem tudod őket szinenként sorba kötni...