- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dajkapeter
senior tag
Köszi, ezek jó gondolatok. Autócsere helyett most inkább házat építünk. Az autót 3-5 km-től kezdődően 1200-1400 km/nap használjuk. Autót amúgy se cserélnénk, minnél több az elektronika, annál nagyobb a baj. Én legszívesebben egy utolsó generációs sierra-ba ülnék, párom meg a w124-be ülne vissza. A 206-unkon egy csepp rozsda sincs, így sok értelmét nem látom cserélni. Nem vagyok fogyasztói társadalom párti... Az extra biztonság meg inkább vezetni nem tudóknak való. Személy szerint évente levezetek 30e km-t személyautókal (több tucat típust és kategóriát vezetve) és a lékondit is igyekszem kerülni.
És ha már dog box cooling, harmadik képtalálatEttől az én elgondolásom talán csendesebb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Medence topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest