- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz
razorbenke92 #21097 üzenetére
Oh értem, bevallom led-es ventik voltak már nálam többször, viszont kimondottam ilyen RGB-ARGB akármik még sosem. Tehát nálam ott kimerül a pc hűés, hogy egy kábelt beforrasztok, bekötök ahova kell..
Tehát a szabályzás az profin megy.
Akkor azt kérdezném szerinted hogy kéne megoldanom ezt a problémát?
Akkor a képen látható cpu hűtő + 4db házhűtő, ami világít az nem fog összejönni sehogy?
Ebből a Jonsbo FR-502 ventiből is van 3 féle, valamelyik egyféleképp világít, nekem végül is az is megfelelne, nem akarom állítgatni, de azt meg nem tudom beszerezni.
Ha már belátni a házba és egy pár fotót is szeretnék róla készíteni legyen profi munka, ezért nem érem be sima fekete ventilátorokkal.Az alaplapi csatlakozót nem lehet átalakítani legalább a processzor hűtő csatijára? Hogy egyféleképp világítson legalább. A házhűtők lehetnek más típusok, de a cpu-ra fixen ez menne. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest