Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Pöttön
üzenetére
Ehhez viszont egy impulzust kellene generálni, külön a bekapcsoláshoz és a kikapcsoláshoz is, amit legegyszerűbb esetben egy relével lehetne átadni a pillanatkapcsolóra. Bár nem azt mondom, hogy én is így oldanám meg, de a relé elhagyásához az elektronikát alaposabban elemezni kellene.
Fontos egyáltalán kikapcsolni?
Főleg a D-osztályú végfokok néma állapotban nem sokat fogyasztanak. Előerősítő, tápegység készenléti árama sem sok általában, de erről meg lehet győződni. Egyrészt az alkatrészek melegedése is árulkodik a készenléti fogyasztásról, meg persze egy mérés is.
Nekem számítógéphez van egy TA2024 végfok, 12 V dugasztáppal (utóbbiból olyan példányt alkalmaztam, ami terhelés nélkül jelentéktelen fogyasztású) állandóan áram alatt.
Most mellékes, hogy a földhurok, illetve azzal járó zúgás miatt nem tudtam a PC-tápra kötni, vagy még így is megoldhatnám a holtidő alatti automatikus lekapcsolást, de annyira jelentéktelenre jött ki az összfogyasztás, hogy értelmetlennek láttam, ezzel külön foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Filmgyűjtés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Viccrovat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- Thermal Grizzly Kryonaut Extreme 2g
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- Phanteks Eclipse P600S Tempered Glass ház eladó extrákkal!
- Eladó Thermaltake TR100 ITX ház + Thermaltake 3.9'' LCD Screen Kit
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest