Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Amazon Kindle JailBreak
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
Remélem, hogy most már világos, hogy mit is akartam kifejezni a korábbi, talán kissé pongyolán fogalmazott mondatommal. Az talán jobban hangzik, hogy a vezetékek mentén váltakozó előjellel becsatolt rész-zavarójelek kioltják egymást.
Megdolgoztál vele!
Nem kellett volna!
Nem állítottam az általad elmagyarázottaknak az ellenkezőjét egy pillanatig sem. Ugyanakkor ragaszkodom ahhoz, hogy a második ábra esetén ne csak a csavart vezetékek között haladó változó mágneses teret vedd figyelembe, mert nem csak az hat. Van azon kívül is. Az pedig egyformán hat mindkét vezetékre. Ráadásul szerintem az adja az indukált áram "javát". Mindamellett a kioltás elmélete továbbra is érvényes marad a gyakorlatban is. Mindkét irányban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest