Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
Remélem, hogy most már világos, hogy mit is akartam kifejezni a korábbi, talán kissé pongyolán fogalmazott mondatommal. Az talán jobban hangzik, hogy a vezetékek mentén váltakozó előjellel becsatolt rész-zavarójelek kioltják egymást.
Megdolgoztál vele!
Nem kellett volna! 
Nem állítottam az általad elmagyarázottaknak az ellenkezőjét egy pillanatig sem. Ugyanakkor ragaszkodom ahhoz, hogy a második ábra esetén ne csak a csavart vezetékek között haladó változó mágneses teret vedd figyelembe, mert nem csak az hat. Van azon kívül is. Az pedig egyformán hat mindkét vezetékre. Ráadásul szerintem az adja az indukált áram "javát". Mindamellett a kioltás elmélete továbbra is érvényes marad a gyakorlatban is. Mindkét irányban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem kellett volna!