- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
Rajzot esetleg? Nem vagyok annyira jártas az elektronikában, hogy megtervezzek egy ilyet, de megépíteni már megtudnám egy rajz alapján (bár szerintem erre más is képes, aki már forrasztott életében
)
Az elvet én is ilyennek képzelem, mint amit leírtál, de milyen alaktrészeket, és hogyan forrasszak össze. Meg a legjobb az lenne, ha ez a cucc nem csak egyedül 1 ventit, hanem egyszerre legalább 3 ventit kapcsolna, tehát vmi 5-10 w teljesítményt tudna kapcsolni 12 V-on. (asszem 3 db 12-es ventinek ennyi a fogyasztása.) .
Ha boltban lehetne kapni ilyet, az is érdekelne, de ha meg lehet építeni, ahhoz is nagy kedvem lenne. Meg szerintem másnak is egy hasznos cumó lenne vízhűtéséhez.!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Metal Gear Solid
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P70 - XEON I 32GB I 256SSD I M5000M 8GB I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest