- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lompos48 #15220 üzenetére
Szerintem egy szakértőnek nem kell elmesélnem mi az amikor két fogyasztót sorosan kapcsolunk.
And: Arra nem gondoltál, hogy kipróbáld? Igen, lehet hogy szerencsém van és lottóznom kéne, mert mint emberfia elővettem két darab "natúr" kék színű LEDet amik 3V-on mennek. Sorba csaptam őket, és egy 5V 1A USB adapterről nyakon engedtem őket egy az egyben, mindenféle ellenállás nélkül. Nem a max fényerejükön, de világítanak.
Oké elismerem, nagyon szép és jó az amit a könyvekben leírnak, és felhívom a figyelmet mindenki saját felelősségre és kontójára próbálkozzon, de azért azokat az elég sűrűn előforduló kivételeket nem kell égbe kiáltóan lehordani, amíg nem próbálod ki te magad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged