- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpas
aktív tag
Nem tudom elkülöníteni.Egy a ruházat műszálas feltöltődés ill. kisülés vagy a hálózat okozhatta-e ezt a problémát. Mikor röplabdáztam kb. 5x megpattogtattam a labdát /Mikasa bőr/ azon a zöld teremburkolaton és odamentem a társamhoz az újjamtól 1-2 cm-es ív áthúzás keletkezett. Vagy miért főleg tavasszal csipked az autó fémváza? Térjünk vissza Hozzád. Lehetett alu. elem és a gépház potenciál különbsége. Lehet, kilazult védőföld a dugaljban. El kell gondolkodni 1 érintésvédelmi bemérésen ha ez továbbra is fennáll. Várakozni nem szabad mert akár az épület bekötésénél is lehet probléma és akkor nem csak az általad használt gépház fog rázni. Ha "FI" életvédelmi relé védi az életet a lakásban és nem kapcsolt le, szintén ellenőrizendő de azonnal!
Persze elkülönítendő, hogy Te voltál-e feltöltődve miután levettél 1 műszálas fölsőt vagy feléd ment ill. 1 kisülés volt-e? stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest