Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
Így levezetve még nem ismertem a menetét, de a problémámat nem oldja meg.. :/ 3 ledet már kötöttem sorba, párhozamosan mégegy trióval egyetemben külön előtét ellenállással, ezzel nincs is gond. De a ventibe 4 led való.
Megnéztem egyet példa képp, igazából ezt nem tudom milyen bekötésnek nevezik:
A venti elektronikájából jön ki egyenként mind a 4 ledhez a 2 drót. Attól félek, hogy ezek a gyári ledek más fesszel működnek, és b_szhatom ha kicserélem. Főleg ha 3,5V-os nyitófeszültségű ledet teszek be.
-
Irmscher 353
aktív tag
Értem, amiket mondasz.
Kicsit kutakodtam, találtam a Zalman hivatalos oldalán egy ilyen leírást: CNPS 10XItt van egy kábeltoldó, PWM Fan Speed Resistor néven (RC24P). Ha ilyet nem kapnék magához a ventihez, ennek a házilagos legyártása vajon megoldható lenne?

Ezzel ahogy olvasom 900-1300 RPM közé esne a fordulatszám, ami szerintem elég barátságos.(nem vagy elektronikai zseni, de ha megmondod/megmondjátok, hogy milyen elektronikai alkatrészeket forrasszak be a két csatlakozó közé, akkor le tudom gyártani)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest