- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyenesmartin #12516 üzenetére
Nálam csak egy van gyárilag, meg most is rajta, gondolom, hogy arra szól a teljesítmény adat. (attól függetlenül, hogy emlékeim szerint benne van a másik fénycsőnek is a csatlakozó, plusz a hozzá tartozó elektronika.)
Led szalag fényerő szabályzás:
Anno láttam ilyen távirányítós, csoda vezérlőt, ami fényerőt, RGB led szalag esetén színeket keverte.. de most nem találom..
Na.. csak találtam egyet.
Annyi, hogy erre csatornánként 2 ampert ír az eladó. Az 5 méter árrama nem tudom mennyi lenne.
De nem tudom mi lenne a felhasználás, meg lehet akár azt is oldani, csak az plusz vezeték, hogy valahol megszakítani a szalagot, és kettő, vagy több csatornára szétosztva vezérelni.. (remélem érthető volt mire gondolok.)Viszont ilyeneket találtam.
Ha nem túl drága, akkor egy ilyennel, vagy ilyennel elvileg meg lehet oldani az egész LEDsor fényerő szabályzását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dualsense Edge PS5 kontroller
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest