Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nzozz
aktív tag
Már 2 -en mondjuk...
Érdemes a vaterán szétnézni, van mindenféle színben ill. RGB verzióban is, (ahhoz nyilván kell egy kis szabályzó elektronika), többféle erősségben, ollóval vágható, szépen el lehet rejteni, stb stb. Úgy mondom, mintha bármi anyagi érdekem lenne ez kapcsolatban, pedig nincs, csak nagyon tetszik.
(bár azzal azért rosszul jártam, hogy hangulatvilágítást akartam a konyhába, de a kék ledszalagnak olyan UV -s fény volt, hogy a célra teljesen alkalmatlanná vált, viszont a 3m -ből levágtam 0,5m -t és az nagyon jól világít havernak az M59 -es házában)
Jah és van amit jobb egyszerűen elintézni, homemade ide vagy oda...ennél jobb alternatíva nem igen van jelen esetben (és nem drága).
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Androidos fejegységek
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Érdemes a vaterán szétnézni, van mindenféle
(bár azzal azért rosszul jártam, hogy hangulatvilágítást akartam a konyhába, de a kék ledszalagnak olyan UV -s fény volt, hogy a célra teljesen alkalmatlanná vált, viszont a 3m -ből levágtam 0,5m -t és az nagyon jól világít havernak az M59 -es házában)
Na meg 3x olyan drága