- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
nzozz
aktív tag
Már 2 -en mondjuk...
Érdemes a vaterán szétnézni, van mindenféle színben ill. RGB verzióban is, (ahhoz nyilván kell egy kis szabályzó elektronika), többféle erősségben, ollóval vágható, szépen el lehet rejteni, stb stb. Úgy mondom, mintha bármi anyagi érdekem lenne ez kapcsolatban, pedig nincs, csak nagyon tetszik.
(bár azzal azért rosszul jártam, hogy hangulatvilágítást akartam a konyhába, de a kék ledszalagnak olyan UV -s fény volt, hogy a célra teljesen alkalmatlanná vált, viszont a 3m -ből levágtam 0,5m -t és az nagyon jól világít havernak az M59 -es házában)
Jah és van amit jobb egyszerűen elintézni, homemade ide vagy oda...ennél jobb alternatíva nem igen van jelen esetben (és nem drága).
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Asztalos klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest