Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Üdv!
Kérném a segítségeteket!
Van egy LG H22NP20 típusú DVD író-olvasóm. Eddig IDE csatival működött, de konfigváltás után vagyok (775->1150) és nem szeretnék csak ezért újabb írót venni.
Létezik valamilyen átalakító, amivel működésre tudom bírni? -
-
flymi
addikt
válasz
tvamos
üzenetére
Ti vagytok a megmondók, ezért kérdezek én...

veze: Kicsi a bors, de... annál feketébb. Szerintem szépen lassan kell azt a monitort kinyitni, nem kell, hogy egyből "kivágja oldalra".
Nademostaztán döntsétek el, hogy meg lehet-e oldani vagy sem, vesszetek össze, bánomisén! De ez a bizonytalanság felőröl teljesen...

Egy apró szösszenet a végére. Egy kollégám szavajárása szerint bármi megoldható: "Van az a pénz..."

-
flymi
addikt
Üdv!
Tanács kéne!
Bár már nincs a festéshez megfelelő időjárás, de azért most megkérdezem, hogy tavasszal ne kelljen megint.
Kétféle anyagot szeretnék bevonni festékkel, műanyagot és fémet (alu).
Utóbbinál tudom, hogy kell csiszolás, zsírtalanítás, tisztítás. Műanyag festéséről nem tudok semmit.Kérdések:
1. Milyen festéket (ajánlotok) használjak műanyaghoz, illetve itt kell-e valamilyen előkészítés?
2. Gyári festésű gépházat kívül-belül le akarom festeni/fújni más-más színnel. Olyan helyekkel, ahol nem tudom előtte megcsiszolni, mit csináljak? (pl.: U alakú merevítő belső fele)
3. Milyen trükkök vannak amivel elkerülhető, hogy megfolyjon a festék? Kell alá valamilyen spéci alapozó?
4. Mennyire érdemes profibb/drágább festéket alkalmazni? Esetleg tudnátok javasolni konkrét terméket?Mennyivel egyszerűbb lett volna fából építeni gépházat...

Előre is kösz a válaszokat! (Most és nem tavasszal...)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
flymi
addikt
Üdv!
Modding versenyről kérdeznék... Azt tudom, hogy Cooler Master rendez évenként és, hogy van egy Veletech áprilisban. Ennyi volna? Esetleg a nyáron, vagy ősszel nincs?
Most állok neki első nagy projektemnek, valószínű nyár végére el is készülök vele, tehát Veletech kimarad, Cooler Master nem jöhet szóba, mert egy Chieftec Dragon tornyot építenék át...
Tudom, elsőre senki nem nyerhet, de valahol el kell kezdeni...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Eladó 2 db pixel 7
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)