- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Az asszony telefonjába keresek második SIM kártyához mobilinternetet. Hanghívás nélküli, minimális adatforgalom (100-200MB/hó) kiszolgálására kellene, főként üzenetfogadásra (Messenger, Viber stb.). Létezik olyan kártyás csomag, amiben a megrendelt mobilinternet nem jár le x nap után? Tehát, pl. veszek egy 2GB-os csomagot, aztán megy amíg le nem fogy, és akkor veszek újabb adatkiegészítést? Tehát a lényeg, hogy ne legyen semmiféle egyéb havi díj/havi korlát se a kártyára, se a mobilinternetre. Próbáltam a szolgáltatók oldalán ilyet keresni, de képtelen vagyok eligazodni a sok információ között. (Mintha a "T" csomagja ilyen lenne, de asszem ennél meg a kártyára van havidíj.) Létezhet ilyen csomag? Vagy ez csak álom?
-
_Karesz_
tag
A myTV tökéletes képet ad, sok a HD csatorna benne, persze csak megfelelő sávszélességgel és ezt ugye nem számolja bele a 100 gigába. Hónapok óta használom, teljesen korrekt a szolgáltatás. Annyi, hogy anyukának meg kell szoknia a simogatós AppleTV távirányítót, ha ő fogja használni.
-
ripo05
tag
Van egy 3 hét múlva lejáró T-s mobilnetem (net&roll m - 20GB - 6000 Ft (2 sim kártyával). Nézem a Telenoros Hipernet Home L-t. Ezzel + Apple TV + 2. sim, ki tudnám váltani a mobilnetem + myTV családi csomaggal anyámnál a meglévő T-s TV előfizetést és még olcsóbb is lenne.
Kérdésem: myTV milyen minőségű a mobilneten?
Kerestem a neten, de nem találtam róla infót, hogy ezt a Hipernet Home-t lehet-e roamingra használni? Alkalmanként kellene csak Waze-hez, meg némi webezéshez a környező országokban. (Semmi heavy usage). Erről tudtok infót?
Véleményeket szívesen fogadok. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Pachenkoooo #4993 üzenetére
Javasolnám a Mobil flották topikot, ott ebben is tudnak segíteni. Talán az iQpro megfelelő lenne neked.
-
Pachenkoooo
tag
Üdv
Tudna nekem ajánlani valaki mobilinternet csomagot? Elsősorban sok adatforgalomra lenne szükségem, esetleg minimális beszélgetésre. Hűségidőt nem szeretnék kötni. Privátban tudna nekem valaki ajánlani csomagot?
-
cocka
veterán
A rágcsáláshoz további jó étvágyat!
-
törölt tag
Ezt nem tudom, mert attól függ, hogy milyen díjcsomagra regisztrálod a kártyát. Nekem csak netre van regisztrálva, mert ha netem van, akkor hívni is tudok (VOIP). Ebben a csomagban nincs svájci net. A gond az, hogy csak németben vmi Medion, meg az Orange hálózatára enged fel. Ráadásul úgy tűnik, hogy a szolgáltatók még priorizálnak is. Ha ráállok a hálóra, akkor mutatja a 4G -t, majd csatlakozik. Az első weboldal villám gyorsan betölt, de aztán megáll az élet. Mntha nem is lenne kapcsolat a toronnyal. Telenor kártyával viszont arra a hálóra állok rá, amelyikre akarok. Többnyire a Telekom D -t használom, mert annak elég jó a lefedettsége. Ha működni fog kint a korlátlan kártyám, akkor azt fogom használni, mert a 7 Erzsi/GB -tal is jobban megéri, mint ez az AldiTalkos szerencsétlenkedés. Arról nem is beszélve, hogy az 1 -es zóna többi országában is lenne vele netem. Csak nem tudom, hogy mi a Telenor hozzáállása ehhez a korlátlan kártyás roaminghoz. A másik opció az lenne, hogy a feltöltős Telenor kártyámmal roamingolnék, de erről sem tudom a Telenor álláspontját. Sőt, ebbe még a hazai/roaming használat aránya is bekavarhat. A feltöltős az én nevemen van, tehát ha jönne egy figyelmeztetés a "nem jogos" használatról, akkor a német munkaszerződésemmel tudnám igazolni az adott országhoz való kötődésemet, vagyis a jogos használatot. A korlátlan kártyám viszont flottás, aminél ugyebár nem én vagyok az ügyfél, hanem a flotta, és nem tudom, hogy ilyenkor mi a szitu. Szóval, bőven vannak még homályos részletek ebben a roaming story -ban.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
#79335424 #4980 üzenetére
Szia Somatom, ojrópautazó úr,
AldiTalk?!
Van nekem egy német Alditalk Sim-em (Bázel mellett vettem) merthogy Svájcba jó lesz (Aldival már tavaly se volt onnan roaming-díj) . Akkor ez vajon a nagy sóhivatal júniusi eltörlő-intézkedése után elromlik?Vagy csak az AldiTalk lefedettsége marad rossz?
-
tsteve
senior tag
jól tudod... korlátlan csomagok esetén a 7.7 euros szabályt szerint korlátozhatnak... pl. egy bruttó 5600 ft-os csomag (ha korlátlan) csak 4 gigabájtot kell hogy tartalmazzon kötelezően eu-ban.. a szolgáltatód dönthet másképp is jun. 15-ig, ez csak a kötelező minimum
(a szolgáltatód ugyanis kifizet majd utánad max. nettó 7.7 eurót gigabájtonként az eu-s társszolgáltatónak, akinek a hálózatán ténylegesen szörfölsz majd az eu-ban)a telekom és a voda már alkalmazta is a szabályt a jun. 1-től érvényes Ászf-ben... de ez csak az egyik apróbetű amit még viszonylag kevesen ismernek
-
g0dl
addikt
válasz
Tav-Csoves #4977 üzenetére
Ott a lényeg, hogy korlátlan csomagod van. Azokra másként vonatkozik a szabály, ha jól értem.
A lassítás jó kérdés (szerintem azt bukjuk roamingban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- sziku69: Szólánc.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest