Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
NerV
tag
pont olyat amit kerestem nem. annyit azért le tudtam szűrni h a banias magos procik kb egy 1,5szeres órajelű p4-nek felelnek meg teljesítményben, a dothan magosakról, amelyek a baniasra épülnek, csak dupla méretű L2-vel vannak ellátva, van ahol azt olvastam h nem sokkal gyorsabbak a baniasnál, de láttam más eredményt is. olyan 1,5x és 2x-es körül lehet a szorzó, nem biztos h megéri.
ár-érték arányban még a Celeron M lehet érdekes, ami lényegében egy baniasnak felel meg, egyébként dothan mag, csak fele L2. persze csak asztali gépben, mert nincs benne energiatakarékos funkció, így laptopban sokat fogyaszt. ezt szerintem kevesen tudják, gondolom nem is keresik annyira, de sajnos még ebayen is ritka mint a fehér holló. -
NerV
tag
az jó vétel volt 18k-ért
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem tudsz véletlenül egy olyan oldalt ahol a különböző mobil procik teljesítményét hasonlítják össze? azt mondják a Pentium M kb egy kétszeres órajelű P4-nek felel meg, de látom gyártják 1 és 2Mb L2-vel, gondolom nem mindegy. továbbá pentium M-ből gyártanak 478 és 479 foglalatúakat is, a 478-ast bele lehet tenni egy sima s478 asztali deszkába v van vmi különbség?
nem válaszoltál arra h mivel szabályzod a ventit.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Path of Exile (ARPG)
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(habár 1,6-ra visszaveszi az órajelét