Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Sziasztok.
Van egy nagy problémám. Méghozzá az, hogy a Mobilarena.hu és a társlapok sem töltődnek be már 3. napja. Az oldal nem töltődik be, mintha nem menne a szerveretek. A routerban nincsen a domain tiltva, szóval az biztosan nem lehet.
A netkapcsolat is biztosan jó, mert minden más weblap betöltődik.
Valakinek valami ötlete?
(Most is PHP proxy-val írok, mert csak így jön be)crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
<NewL>
addikt
kivettétek a lekérések számát?
bug vagy feature?There's an app for that
-
joey04
titán
Nem terveztek esetleg egy mobilos böngészőket összehasonlító tesztet?
Egyre fontosabb funkció már ez a mai telefonokban, szerintem sok embert érdekelne. -
Fancy-boy
addikt
Mi lenne ha az apróhirdetéseknél a részletes keresőbe lehet ár szerint is keresni?
-
addikt
Szerintem több beszélős videó kéne.
Azon a lelkes olvasó jobban tud mosolyogni és azt ágyból hátradőlve is lehet nézni!
De azért először aludjatok mindig!
(ui.: én a Bochás videót sehol sem találom)[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
LonGleY
veterán
Üdv! Sokszor akadtam bele úgy [Re:] fórumba, hogy nem tudtam hol keressem pontosan a hozzá tartozó hírt, cikket. Ha sejtettem az aloldalt (pro, mobil vagy game), akkor sem volt kedvem ténylegesen keresőt használni. Általában szeretnék két mondatot elolvasni az alap írásból, de elmegy tőle a kedvem, ha ezért a keresőhöz kell nyúlnom.
A kérésem tehát egyértelmű, ráadásul automatikusan könnyen kivitelezhető: ezekhez a fórumtémákhoz bekerülhetne az eredeti cikk URL-je? Már az is elegendő, ha egy fölfele nyilacska (▲) van belinkelve a fórumtéma felmenői mellett. Csodálom, hogy eddig nem szóltak érte, vagy ha igen, még nem csináltátok meg.
Igaz, ez nem csak mobilarena-ra vonatkozik, de ezt a topicot láttam a legközelebbinek a fórum fejlesztésével kapcsolatosan. Köszi, ha sikerül megoldani!
[ Szerkesztve ]
-
iknight
senior tag
Lenne egy javaslatom az oldallal kapcsolatban, lehetne létrehozni egy külön fórum topikot, vagy célszerűbb lenne valami átlátható módon, egy értékelést létrehozni a telefonokhoz. Mint pl a totalcar-nál a népitélet. Ahol rendezett körlümények között, a tulajdonosok, akiknek tapasztalata van a telefonnal, leirná a véleményét, 1 től 5 ig vagy 10-ig pontozná a különböző tulajdonságokat, a garanciális ügyintézés menetét ha volt ilyesmi. Tudom, hogy ezeket sokan leirják a telfonhoz tartózó fórumokban, de ott nagyon sokmidnen másis van, és én pl örülnék neki, hogyha lenne egy ilyen, hogy telefon vásárlás előtt kicsit átfogóbb képet kapjak, így többek között, pl ehosszú távú tapasztalatokat is leirhatnának, fél- 1 év távlatából, hiszen sok telefon kapható a megjelenéstől számított 1-2 évben is. Illetve egy keresőt ahol pl a telefonokat tulajdonságaik alapján lehetne keresni, ami azoknak lenne nagy előny, aki nincs otthon a témában, és nemtudja, hoyg milyen telefonok vannak amik megfelelnek az ő elvásáraiknak.
[ Szerkesztve ]
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
copin
őstag
-
joey04
titán
igen amióta az új vason megy az aréna vannak bugok sajnos... várható volt, természetes dolog ez reméljük hamar tovaszállnak ezek.
-
madstunt
addikt
ŐŐŐ lehet ezt nem ide kéne de a mai Híreknél az android frissítéses hír meg egy másik 2x van fent
-
copin
őstag
Keresgéltem oled-es totyikokat (a színek élettartama érdekel) és ezt találtam egy rakás arénás hír mellett. Tudom hogy már nem nagyon aktuális, de ha legközelebb canU telefonról írtok, akkor jó ha tudjátok, hogy azok nem LG termékek, hanem többnyire "kivénhedt" Casio cuccok. Ok. Ez kivételesen egy régi Hitachi, név szerint a W53H. a gyártó oldala-LG Telecom oldala.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz runner 125 #479 üzenetére
Köszönjük az észrevételt, az új webszerver konfigurálása folyt (folyik), ennek tudhatóak be a hasonló jelenségek, de hamarosan helyreáll a rendszer és gyorsak leszünk, mint egy egyszer.
Feel Good Inc.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
A mai este folyamán több barátom/ismerősöm is rám írt h nekem megy-e minden opció PH-n?!
..hát sajnos nem ment. PH alól egyszerűen a keretben található részekre nem tudtam(tunk) kattintani,pl Apróhirdetéseim, "itt szóltam hozzá" részek..
Aztán megjavult. Gondoltam szólok..
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Depression #477 üzenetére
Hát ez furcsa, lehet, hogy az iPhone-ra külön szabályok érvényesek, de amikor te hűséggel együtt megveszed a telefont, akkor a telefon a tied. A szolgáltató nem tiltja le, csak ha a tulajdonos (vagy a rendőrség-nemzetbiztonság) ezt kéri. Az eddigi ismereteim szerint ugyanis így működik a történet.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Depression
veterán
Össze kéne dobni, ügyvéddel is megvitatni egy olyan mobil adás-vételi szerződést, amit a bíróság is elfogad, vagy gyorsított eljárást engedélyez arra az esetre, ha az eladó hibájából kifolyólag a telefont a szolgáltató letiltaná. Vagy amivel a szolgáltató meggyőzhető, hogy visszakapcsolja.
Konkrétan most félek itt (és egyáltalán) iphone-t venni, mert mi van, ha az illető nem fizeti a 1x ezer forintos számláját. Vettem egy 100k Ft-os használhatatlan kütyüt? Már láttam olyan hírdetést is, amiben már eleve ilyet hírdetnek. De mivan akkor, ha vki megveszi 990Ft-ért, eladja 100k-ért, közben meg egyetlen számlát sem fizet? Ès ez a többi szolgáltató és telefonnál is így van, ha jól sejtem.
Nem csak pH!-s szempontból, hanem az egész ország szempotjából jó lenne, de ti értetek a legjobban hozzá.Gondolkoztam, hogy írok egy ilyen megvitatós Logout cikket, de inkább a profikra bíznám.
Remélem egyetértetek velem, és köszi előre is.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Természetesen megyünk. Nagyon készülünk rá, négy fővel képviseltetjük magunkat, eddig hét sajtóeseményre regisztráltunk és 50-re kaptunk meghívást. Bocha, Gubro, Szaszati és jómagam leszünk kint, három fényképezőgéppel és egy kamerával.
Akárcsak tavaly, idén is lesz blog, a tavalyit itt találod.
-
copin
őstag
Lesz idén mwc-s tudósítás? Néztem, hogy tavaly volt valami. Meg amúgyis megjelenik jövő héten az f-05, lehet újra visítozó telefonokat bemutatni.
-
Des1gnR
őstag
válasz Viktor0610 #471 üzenetére
Eszembe se jutott hogy legutóbb állítgattam
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
MODERÁTOR
Nálam "rendesen" mutatja az UP időpontját, ami hirdetésednél jelenleg. 2009-01-23.
Állítsd a beállításaim részen az Apróhirdetések alatt a Rendezés elvét "utolsó up szerint csökkenő"-re.Xiaomi 13T
-
Des1gnR
őstag
Az miért van, hogy up-oláskor mindig 2009-01-22 08:25 erre az időpontra rakja ki a hirdetést és ezáltal nem hozza előre
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Meta
tag
A mai tesztben volt egy kis kitérő a telefonok magyarországi forgalmazásáról. Erről a témáról nem lehetne egy bővebb kis összefoglalót indítani? (Mondjuk: Ki kezdeményezi, kinél, hogyna, mennyiért, miért, mennyi időbe tellik, milyne jogokra terjed ki, mik a szükséges hátterek (pl szervíz biztosítás) stb.. )
-
stratova
veterán
Üdvözletem a Tisztelt Szerkesztőségnek!
Egy ideje már gondoltam rákérdeni, hogy a telefon teszteknél miért nem választható ki minden legalább fajsúlyosabb márka. Az rendben van, hogy Nokia, Samsung, SE stb. telefonok tesztjei szépen szűrhetők, de azért egy ideje jócskán találunk az oldalon pl. LG készülékeket is amik nem. Nem várom el, hogy ez a lehetőség az egzotikumokra is kiterjedjen, de a hazánkban beszerezhető és számos típust felvonultató márkákra nem ártana. Gondolom a szűrő csak feledésbe merült. Ha e kérdés/kérés már szerepelt, akkor elnézést kérek.
[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Az elmúlt 2hétben nagyon lassan akar bejönni a MobilAréna oldala, nem tudom , hogy miért, de csak az MA, konkurens oldalak hip-hop bejönnek.
Ennyire leterhelt lehet az oldal, ill. fórum?► més que un club ◄
-
Des1gnR
őstag
Szerintetek ez miért lehet?
A fejléc tiszta old school és nincsenek lapléptető nyilak
KépÁhh közbe megvan...bekavart egy plugin
[ Szerkesztve ]
-
Bog
HÁZIGAZDA
A következő videónál majd figyelek arra is, hogy hová nézzek. Fej szerintem azért kell, mert így a szájmozgásomból ki lehet találni, hogy mit mondok, ha épp nem lenne teljesen érthető, ad valami személyességet, meg beszélek viszonylag sokat arról is, amit nem lehet mutatni.
-
copin
őstag
Mindent leírtam benne.
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Egy tipp, hogyan lehetne még felhasználóbarátabb az oldal, lehet csak én vagyok így ezzel a dologgal de van az "itt szóltam hozzá utoljára" rész és ott csak "10" lehetőség van, számomra kevés Szerintem ezt ki lehetne bővíteni akár 20 ra vagy 15 re és akkor nem kell keresgélni meg elmenteni a kedvenceim közé ahova már így is rengeteg van mentve
üdv: Mr. Grincs/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
MODERÁTOR
-
LALA_kiraly
őstag
A mobilos apróhirdetéseknél is lehetne egy összefogó bazár kategória, mint a hardvereknél. Nem győzöm szétszedni, pedig mehetne egybe.
50/1160-447 Találkozhatunk: 21, 22.ker
-
blueMerle
veterán
Lenne egy olyan kérdésem a kedves házigazdák, modik vagy tulajok felé hogy idén várható-e karácsonyi nyereményjáték?
(egy éves a fusi noti éshát.... )
-
hebling
tag
Kérdésem a következö lenne:Miért ne lehetne pozitiv illetve negativ pontot adni a ph-n?Szerintem ez egy bevált dolog!Legalábbis én nyugodtabb szivvel vásárolnék olyantol akinek van 10 pozitiv pl!Ezt a rendszert mondjuk nem csak aprohirdetésnél lehetne alkalmazni hanem segitökészség pl!?Ez megvalosithato?
Unatkozó okoskodó gyappantak kérem kíméljenek meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Tőzsde és gazdaság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást