- Mindent a StreamSharkról!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Minden tiszteletem a tiétek és mivel emberek vagytok ugyan közel sem hibátlan az oldal, de itthon hosszú-hosszú évek óta még csak megközelíteni sem tudott senki titeket minőségben. Viszont amiben már több jóval gyengébb oldal is beelőzött titeket, az a videók minősége. Technikai oldalról vannak hiányosságok. Azt is tudom, hogy ez főként pénz kérdése. Kérdésem az lenne, hogy mennyi lenne egy értelmes kamera meg ha kell még egyéb kiegészítő, hogy ebben végre javulás legyen? Arra gondoltam indíthatnátok egy kis felmérést, hogy mi olvasók mennyire mutatnánk hajlandóságot, hogy segítsünk összedobni az árát.
A másik pedig szintén a TV-hez kapcsolódó, hogy lehetne több beszélgetős adás, amikor akár egyedül akár többen kifejtitek a véleményeteket egy témáról.
-
joey04
titán
Az iOS 7.1 megjelenése kapcsán még aktuálisabb lett szerintem a felvetés. Van ugyan a 7-es rendszerről egy átfogó írás, de egy ilyen rövidke összefoglalás elférne az eredeti cikkben is szvsz. Meg a 6-os is kimaradt.
-
-
joey04
titán
Nem terveztek esetleg egy mobilos böngészőket összehasonlító tesztet?
Egyre fontosabb funkció már ez a mai telefonokban, szerintem sok embert érdekelne. -
joey04
titán
igen amióta az új vason megy az aréna vannak bugok sajnos... várható volt, természetes dolog ez reméljük hamar tovaszállnak ezek.
-
joey04
titán
Ebben teljesen igazad van. és ez így is van jól.
Viszont a Benchmark teszteket akkor is le lehetne futtatni minden készüléken, és az utolsó oldalon a specifikációk után be lehetne tenni, így aki akar mazsolázgathat az eredmények között, ha meg valami érdekes eredmény jött ki akkor a tesztben lehetne rá utalni hogy a számszerű eredményeket megtaláljátok az utolsó oldalon. -
joey04
titán
Néha amikor a főoldalon a Fórumra kattintok akkor az angol mobilearsenal fórumra dob.néha akkor is ha mondjuk az N82 topikból vissza akarok lépni a fórum főoldalára akkor is.De nagyon ritka eddig kb 3x fordult elő.
-
joey04
titán
De közben jönnek az új LG-k, az új Nokiák, az új SE cuccok, küszöbön a HTC Diamond megérkezése, az N96, a 6210 navi már itt kopogtat... ezekkel muszáj priorizáltan foglalkoznunk.
Na ezt örömmel hallom.a navik most megint kicsit ritkábban bukkanak fel, átlagban heti egy cikknél többet nem produkálunk ezen a területen.
és ezt is!a cikkek stílusa nekem továbbra is tetszik, ami megérdemli az igenis legyen lehordva a sárga földig tessék fikázni rendesen, persze dícsérni is kell ha jó a cucc.
-
joey04
titán
válasz Winner_hun #376 üzenetére
Ez engem is zavar...
Ennél szívesebben olvasnám az unalmas Samsung teszteket is.
A PDA még oké, de ez a tengernyi navi... fusson PH alatt ne Mobilarena alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Politika
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook