Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz kaskri #21796 üzenetére
Semmi közöm ehhez a flottához, de a történetedben több minden nem kerek.
Hogy a fenébe tudnál egy számot bevinni egy flottába, ha nincs semmilyen szerződésed az átvevővel?
Ha nincs lemondó nyilatkozat, akkor a szám a te neveden marad. A számot egy flottakezelő nyilatkozat nélkül nem tudja a nevére venni. Ha a flotta nevére került nyilatkozat nélkül, akkor ott a szolgáltató hibázott. És még volna pár dolog, de inkább nem merülök bele, mert tényleg nem kerek a történet... -
cincinatus
tag
válasz kaskri #21799 üzenetére
Tény, ami tény ez került be a GYIK-ba és az ÁSZF-be szeptemberben:
"34. Ha ki szeretnék lépni a Frondeo Team flottából, hogyan kapom vissza a számom?
Aktuális hó vége előtt legalább két nappal jelezd kilépési szándékod! Dominó feltöltősként kiadjuk Neked, amennyiben számládat rendezted felénk. Amennyiben nem egy általad behordozott számról van szó, hanem a Frondeo Team Kft. által kiosztottról, úgy fenntartjuk a jogot a szám visszatartására, vagy pénzbeli megváltására. Alap esetben a szám elhordozásnak egyszeri 15.000.- Ft a díja, amelyben van 2700.- Ft dominó egyenleg, amely a kiadott kártyán elérhető."
Az utolsó mondat, eddig nem volt benne
[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
válasz kaskri #21945 üzenetére
Így van, én leírtam a véleményem, és látom, te helyi értéken tudtad kezelni, nem sértődtél meg... mint egyesek.
Amúgy, a lényeg, hogy mind (normális emberek csak!) boldogok legyünk az életben, ha szentek már nem lehetünk☺ és ne legyen stressz.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
törölt tag
válasz kaskri #21945 üzenetére
Épp csak bohóckodásnak tituláltad. Szerintem inkább a szolgáltatók percdíjaitól függés a bohóckodás. Nyilván legtöbben, akik VOIP -ozunk, B20 -képes dual SIM telókat használunk, de nem kell két kártya a VOIP híváshoz, és az elérhetőséghez. Továbbá, a VOIP -pal az itt sokat emlegetett számhordozási problémakör is megszűnik. Aztán, a flottákban ott van a nemzetközi hívások díjának kérdése, ami VOIP -nál szintén lényegtelen. Én évek óta csak netet veszek a szolgáltatótól (vagy, flottától), a többi hülyeségét kenje a hajára! Szvsz. inkább ez a percdíjak miatti hurcolkodási mizéria a bohóckodás. Ráadásul, a VOIP -hoz még net sem kell kliens oldalon. Mezei Telenoros feltöltősként is tudom hívni az EU bármelyik mobilszámát 12-21Ft közötti tarifáért, GSM -en (Local Access hívás). Na, akkor most melyikünk bohóckodik?
-
Sayuar
senior tag
válasz kaskri #21941 üzenetére
" ezt azért tudom, mert idáig összesen 1 ember lépett ki a Frondeo-ból tudomásom szerint"
Ez sem fedi a valóságot, csak a Facebook oldalatokon kell megnézni a hozzászólásokat, hogy néhány ember kilépett,de kifogásolják a 15.000 forintos kilépési díjatokat."úgy látom a kritikát nem tudják elfogadni, mert 1 hozzászóló kivételével, az összeset kipucolták a facebook falukról....
vagy az is lehet, hogy csak 1 embert érdekli a szolgáltatásuk
Nem baj, majd pár nap múlva megszaporodnak a pozitív bejegyzések...ahogy itt, a fórumon is történt korábban: frisssen regisztrált user első hozzászólásában azonnal őket dícsérte...hihető... -
törölt tag
válasz kaskri #21964 üzenetére
Én csak arra utaltam, hogy ha nálam (meg még párezer usernél) nincs ilyen szakadozás, akkor valószínűleg nem rendszer (szerver) oldalon lehet a hiba. Ez olyasmi, mint Sayuar -nál a pattogó hang. Tesztből felhívtam, beszéltünk vagy 10 percet, és nem volt semmilyen pattogás, tökéletes hangminőséggel tudtunk kommunikálni.
-
-
taip
senior tag
válasz kaskri #22051 üzenetére
Nem tudom melyik flottáról van szó, de ha én korlátlanra szerződök, akkor 100 GB miatt ne szóljanak.
Plusz én pl. azért vagyok kénytelen ezt használni, mert ott ahol ez kell, nincs vezetékes net.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz kaskri #22081 üzenetére
Jelen esetben kicsit tanácstalan vagyok, mert a Telenor publikus csomagjai között szerintem nincsen korlátlan, így valószínűleg az sincsen leszabályozva, hogy mennyi a "fair használat" határa, ha egyáltalán van ilyen. Szóval nem tudom, hol kell elolvasni az apróbetűt.
Másik kérdés: hol tudom megnézni, mennyi adatot használtam el? Szerintem MyTelenorhoz nem férek hozzá. (Vagy van rá mód?)
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz kaskri #22094 üzenetére
Valóban be tudok lépni a Mytelenorba, csak éppen szinte semmi nincs benne engedélyezve. Nem látom milyen díjcsomag, nem látom az elhasznált adatot, semmit. Egyedüli adat amit látok, hogy az előfizető az iQPro Kft.
És pont ezt mondom, hogy ha publikusban nincs korlátlan net, akkor arról sem írnak, hogy mennyit "illik" forgalmazni, tehát nincs apróbetű, nincs határ.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Apple Watch
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest