Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttxxeu
tag
Tegnap is meghalt 1......
-
ttxxeu
tag
De a tegnapi, itt nem volt fenn.
-
ttxxeu
tag
Azt nem értem ezeknél a bukó flottáknál, hogy a userek miért nem kérték le az egyenlegüket minden hónapban sms-ben?!
És ha azt látják, hogy csak nő folyamatosan az egyenleg, akkor egyértelmüen nem fizetik a szolgáltatót rendesen, és ha már akkor szólnak akkor nem tudja a flottakezelő lenyúlni hónapokig a pénzt, ezáltal bebuktatni a flottát!1 sms és kiderül, hogy áll a számlád!
-
ttxxeu
tag
Aztán vannak olyan esetek, amikor túlvállalja magát a szerződésben a flottakezelő, és amikor rájön, hogy nem fogja tudni tartani a vállalást akkor már direkt bukásra játszik. PL.: bevállal 1500 sim et 2 hónapon belülre, kb sim enként 20ezerFT s kötbérrel. Esélytelen... És ilyenkor van az, hogy kauciot meg egyebeket szed előre, aztán bukik mint szél!
Ezek a gyüjtők általában sima kft-ék és aztán mennek a levesbe stromanok nevén.Az Egyesületeknél más a helyzet, ott nem lehet elsibolni a pénzt, minden egyesület ügyészségi felügyelet alatt áll, és marhára rajtuk vannak a hatóságok. A szolgáltatók is jobban szeretik öket mint a "gyüjtőket".
A voda most éppen kifejezetten irtja a "gyüjtős" flottákat.
-
ttxxeu
tag
válasz sharkypeti #19247 üzenetére
En ugy tudom, hogy a sajat neveden maradnak a kartyak!
-
ttxxeu
tag
válasz MPeter87 #19264 üzenetére
Igy ebben a formában igazad van, nem gondoltam azokra az egyesületekre akik nem sajut maguk intézik a flottájukat!
Es ott tenyleg, ha gáz van, nem az egyesület bukik hanem a gyűjtő es kész!
De vannak egyesületek akiknek nincs kezelőjük, hanem saját maguk szerzödtek a szolgáltatoval, én azokra irtam, hogy stabilabbak es erősen kontroláltak. -
ttxxeu
tag
válasz cincinatus #19465 üzenetére
Ez nem a Frondeo-tól függ! Attól függ honnan akarod hordozni!
-
ttxxeu
tag
válasz cincinatus #19608 üzenetére
Táblázatban javítva!
-
ttxxeu
tag
-
ttxxeu
tag
Ugyancsak a Frondeo-nál!
Ezüst, arany és gyémánt számok is elérhetőek felár nélkül!
Regisztráció után megnézheted öket!
-
ttxxeu
tag
válasz cincinatus #20166 üzenetére
Jól beszélsz!
-
ttxxeu
tag
válasz st.stofi #20271 üzenetére
Szia
Szerintem ez a szamvisszatartas vagy penzel valo megvaltas teljesen normalis dolog, mivel a frondeo-nal olyan szamokat lehet valasztani amiket mindenhol 50-100 ezer forintokert arulnak. Gondolok itt a 3 azonos vegu nagyon egyszeru szamokra es tarsaira.
A szolgaltatoknal ezeket a szamokat meg sem lehet venni, csak max berelheted horror aron!
Udv
-
ttxxeu
tag
válasz mamusz11 #20285 üzenetére
Szia
Nem minden esetben van 10 000.-Ft. letet a frondeonal. Ha peldaul sajat szamlajarol utalja a tanacsadasi dijat es nem kp befizetos, akkor nincs letet! Vagy ha hordozott, vagy elofizeto valatasos akkor sincs!
Erdeklodj, hogy edesapad eseteben mi a szituacio es az altal mik a lehetosegek. Kulonben ha pedig csak roaming kell nemzetkozi hivas nelkul, azt szerintem siman bekapcsoljak!Szia
-
ttxxeu
tag
Sziasztok
Frondeo ügyben szeretnék hozzászólni a témához.
Az előttem szóló leírja, hogy 15000 ft.-t kér a Frondeo a kártya elhordozásáért, ez ügyben adnék információt.
Minden flotta hűséggel szerződik a szolgáltatójával, másképp nincs "jó" percdíj, ez tény, ez alól nincs kivétel, másképpen csak prepaid csomagot vehetnének kb. 50.-ft-os percdíjjal. Tehát minden flotta hűséges, csak ezt a hűségidőt nem mindegyik hárítja át az ügyfeleire, de ugyanakkor megoldja, hogy ügyfél hordozhassa a kártyáját máshova, még úgy is, ha bukik rajta.
Tehát mikor kedves ügyfél kilép a flottából, mert reggel éppen úgy ébredt, akkor a flotta fizet a szolgáltatójának egyszer 24000.-ft-t a hűség miatt, aztán feltölti a kihozott szám egyenlegét, (mivel addig nem adják ki) a frondeo esetében 2700.-ft-tal, majd postázza a kártyát az ügyfélnek. Tehát a Frondeo fizet+ügyintéz+ írogat+telefonál+arra a névre írja a kártyát amire ügyfél szeretné, mert ugye úgy hozta be a kártyát, hogy ötlete nem volt kinek a nevén lehet, de Frondeo elintézte, hogy az öve maradjon a kártya.
Ez egy szívás, minden szinten a flotta számára.Ha mindenki simán ugrálna ide-oda a flották között és ezt csinálná, az anyagilag komoly bukás lenne és a flotta működését is akár veszélyeztethetné. Tudom ez itt senkit nem érdekel..... csak stabil, olcsó és megbízható legyen! A három együtt működik....
Frondeo fizetett 27200.-ft-t. hogy ügyfél elvihesse a kártyáját és egy másik flottában spóroljon havi párszáz ft-t, ami nem igaz, mert a Frondeo-nál sem volt több a havi számlája 2-3000.-ft.-nál. (ezt azért tudom, mert összesen 1 ember lépett ki eddig a frondeo-ból, tudomásom szerint.)
Ügyfél fizetett 15000.-ft-t amiért kap 2700.-ft lebeszélhetőséget+postázást+névre írást.A Frondeo is egy üzleti vállalkozás, mint az összes többi flotta, és nem arról szól, hogy 1-2 döntésképtelen fillérkergető hülyeségének megfeleljen.
Stabil flottat akartok, de pont az ilyen dolgokkal veszélyeztetitek a normál működést. A Frondeo nem egy piti kártyagyűjtőhely, aki le akarja nyúlni az embereket. Most tettek a cégbe több 10millio forintot a tulajdonosok, irodát nyitottak ahova bárki bejöhet, es folyamatban vannak a tárgyalások a virtuális szolgáltatóvá váláshoz is, ami több száz millió forint tőke emeléssel jár és még kedvezőbb percdíjakkal!
Mindenki azt gondol amit akar, nem érdekelnek a észosztó hozzászólások. Én csak annyit tudok, a Frondeo- gyors, korrekt, rugalmas, és bármikor jobb az ügyfélszolgálata mint akármelyik flottának!Különben az irodájuk címe fenn van az oldalukon..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest