- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
-
LOGOUT
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
Forensis flottáról tud valaki árlistát adni. Tudom, hogy 6500ft/év a tagság, de hűségidő mentes.
Saját néven marad a sim?
-
Kenderice
senior tag
Üdv.
Ha jelenleg a telenornál vagyok, új generációs dolgozói csomagban.
Ha átmennék az IQpro-hoz számhordozással, akkor a SIM kártyát is cserélni kell, vagy mivel az is telenor, maradni fog a régi? -
Balázzs
senior tag
válasz
mapege #44739 üzenetére
Köszi az információt. Én is most kaptam, de csak az egyik adatkártyára, úgy néz ki akkor csak a
korlátlan netes kártyát érintimost nézem, pont nem azt, hanem a 4 Gbyte-os kártyát érinti, rákérdezek erre, írok nekik, mert amúgy eddig jól bevált a szolgáltatásuk.Balázzs
-
Zeki
nagyúr
Avon flotta
link
Ha nem vagy aktív Avonos értékesítő, kikerülsz belőle. -
mapege
csendes tag
válasz
RoyalAirForc #44740 üzenetére
Kérdeztem hogy most ezt mindet lecserélik 2020ig vagy az enyémet mikor? Azt mondták nem érint sok kártyát
-
RoyalAirForc
aktív tag
Nekem korlátlan, de még nem kaptam.
-
mapege
csendes tag
válasz
ablack #44738 üzenetére
Ezt kaptam válaszként:
"
Tisztelt Ügyfelünk!
A szolgáltatás díja csak kiegészül ezzel a hang elemmel ami teljes egészében lebeszélhető. Amennyiben erre nincs szüksége az alábbiak szerint kell eljárni.
Jelezni emailben ezt a szándékot és mi küldeni fogunk egy csere kártyát ami nem tartalmaz hang szolgáltatást és az alábbi adatokra szükségünk van a postázáshoz:
Név, cím és értesítési telefonszám amin elérheti a GLS futár kézbesítéskor.
Miután megérkezett a kártya a régit vissza postázni ajánlottan a pécsi címünkre. 7624 Pécs Szigeti út 124.
" -
-
ablack
senior tag
IQpro adatkártya (7GB)
Most kaptam e-mail-ben:
Tájékoztatjuk, hogy 2020. január 1-től az Ön előfizetésén kötelező elemmé válik nettó 1600.- forintnyi hang (beszéd) keret, amelyet nettó 10.- forintjával (másodperc alapon) lehet lebeszélni. Tájékoztatjuk továbbá, hogy az adat tarifák és az adat szolgáltatások díja nem változik, maradnak a 2019. január 05-től hatályos árak.
Kérem, hogy amennyiben ezen feltétel elfogadása mellett dönt, jelen levélre válaszolnia nem szükséges, ebben az esetben beleegyezését adja a változtatásba.
Amennyiben nem fogadja el a szolgáltató által kötelezővé tett változtatást, kérem mihamarabb jelezze, hogy intézkedni tudjunk a kártyabirtokosi jogállásáról. -
gabor9991
őstag
Iqpro küldött valakinek még ilyet? [kép]
-
fa4hu
őstag
Nem tudjátok, hogy az EQ Vodafone-s flottában ki számláz, hogyan lehet a számlát befizetni?
-
Fecsike
kezdő
most látom, az EQ-nál megjöttek az új tarifák!
csak nem végre péntek volt?
-
cidalain
veterán
válasz
hardline #44723 üzenetére
Igen a 4022 bruttó lesz. Weboldalon felhívod az embert. Aztan igényelsz belépésit. 3 ember esetén már ingyen kipostázza, amúgy 3000 ft adminisztrációs koltseg lesz. Nyilatkozattal beballag Telenorhoz, 10 perc alatt megvan a váltás, de csak a követlező számlázási ciklus változásakor lép életbe (vagy dec 1 vagy dec 15 attól függ)
-
hardline
senior tag
-
hardline
senior tag
Látom, másnál is téma ez a DPI csomag. Én is elégedetlen vagyok, mert nem beszélem le az ~5 órát, de a net meg édes kevés.
Eddig nem hallottam erről a Multi Flottáról, de megtetszett a Blue 1 csomag + 10GB net 4022 Ft. Ezek már áfás árak? Ha igen, akkor jövő héten át is lépek, ha sikerül.
Telefonokat milyen áron lehet így venni? -
Halaman
tag
És mit fog a Vodafone ügyintézővel beszélni? Aláírtam valamit, de nem biztos. Lehet ezt kértem de lehet, hogy nem. Lehet így jó, de az is lehet hogy nem. Sztem nézd meg a szerződést (kérje ki újra), illetve a flotta díjait és ami jobb azt kell erőltetni. Ha a flotta akkor lapítani.
-
mickemoto
őstag
Számlakontrollnál úgy néz ki nem kapcsolható be a karácsonyi ajándék net. Mondjuk ez nem meglepő, mivel nem én vagyok az előfizető.
-
blve
csendes tag
válasz
Halaman #44712 üzenetére
"Gondolom a szerződésen csak meg tudja nézni"
Persze, én is ezt kérdeztem azonnal, hogy mit írt alá, de arra sem emlékezett, hogy egyáltalán kapott szerződést, hogy alá írt-e bármit...(Az illető amolyan kisegítő munkaerő, akit nagyjából bármivel meg lehet vezetni, de ez most mellékes.) Azt nem értem, miért csatlakoztatná a Vodafone egy flottához automatikusan, szívjóságból? Felteszem, a flotta lényege papíron az lenne, hogy van egy szervezet/csoport, aminek én ténylegesen tagja vagyok, és ezért lehetek flotta tag, viszont ez így valami "okosba" konstrukció céges szinten, vagy mi?
(#44713) Zeki Az ebtenyésztős flotta jobb.
Akkor lassan a tízmillió ebtenyésztő országa leszünk.(#44709) Tibee86 A Vodafone-t kérdeztétek már?
Elvileg rá fog kérdezni az illető, majd kiderül, képes lesz-e rá... -
Dpi-nél megy a Telenoros karácsonyi "ajándék"?
-
Predator2
addikt
Helló
Mit kell beállítani a telefonban, hogy működjön az internet adatmegosztó sim-nél is? (számlakontroll)
A rendes sim-en van net, működik rendesen, de a megosztó nem.
Hálózat van.THX
-
blve
csendes tag
Üdv!
A flotta témához abszolút nem értve a következőre lennék kíváncsi: munkahelyi ismerős az egyik Vodafone ügyfélszolgálaton vett egy telefont új sim kártyával. Nem ment neki az internet, ezért benéztünk a myvodafone oldalára, ott Flotta Basic 1G előfizetést írt ki nála a rendszer - Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete. Na most, utóbbiról semmit nem tudott mondani, tulajdonképpen azt sem tudta, egyáltalán milyen előfizetést vásárolt meg (vagy sóztak rá, ami hát... na mindegy), szóval a kérdés, hogy ez most mi? Eleve flottás készüléket ad el a Vodafone (de miért tenné), vagy az ügyfélszolgálatos kavart valamivel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Philips LCD és LED TV-k
- DV digitalizálás
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- További aktív témák...
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest