- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
Telenor most 130/21,7
-
mickemoto
őstag
válasz
4Grider #44492 üzenetére
50 GB adatkeret sima adat sim kártya.
Gondolom ha megy a net akkor jól van beállítva a telefon?Mondjuk másik sim telekomos és ott ma 30 Mbit/s fölött mértem, szóval nem valószínű hogy a készülékkel van baj. Inkább arra gondoltam hogy a flottakezelő a ludas. Van egyáltalán beleszólása a flottakezelőnek a sebességbe? Vagy az kizárólag a telenortól függ?
-
4Grider
nagyúr
válasz
mickemoto #44488 üzenetére
Ez független attól, hogy flottás vagy egyéni előfizető vagy, mivel a Telenornál jelenleg nincs előfizetésfüggő sávszélesség-korlátozás. Elég sok helyütt előfordul 4G hálózati túlterhelés a Telenornál, mert az egyetlen hazai szolgáltató, ahol olcsón hozzáférhető a korlátlan mobilnet és kártyás mobilnetről is adatforgalmi díj nélkül nézhető a MyTV és a HBO Go tartalom.
Válts át 3G-re, ha az magasabb, akkor elég egyértelmű, hogy felétek sokan használják veled egy időben a 4G hálózatot. Milyen 4G eszközöd van egyébként és azt egy időben hány eszköz között osztod meg? -
mickemoto
őstag
Telenor hálózatos flottánál kinek mennyi az internet sebesség? Azért kérdem mert én elvileg jól lefedett területén lakom és 4G hálózaton kevesebb mint 5 Mbit letöltést mérek mindössze. Nem kevés ez?
-
KisApám
addikt
-
kurtuzov
senior tag
válasz
csacsi67 #44482 üzenetére
Az rémlik, hogy KisApám is a megszűnő EQ Tkom csomagban van. Fizetnie nem kell (ezzel szerintem eddig sem volt gond, még a kommunikációjával sem), ahogy a flottában maradó Tkomból máshová vándorló tagoknak sem.
Azért ad némi iróniát és kis operai érzést, milyen nehézkesen és lassan múlik ki a Tkom csomagjuk -
csacsi67
addikt
válasz
kurtuzov #44481 üzenetére
Azért kérdeztem volna hogy EQ tag volt -e már mert akkor milyen jogon kérték a 10000 ft.Mivel arrol volt szo hogy a Telekomos flotta megszünik és a Te általad választott Ö általuk forgalmazott flottába automatice átraknak és nem kell ujra a 10000 befizetni. Na ezzel én is igy vagyok mint Te engem már nem érdekel.
-
KisApám
addikt
Az EQ-nál 09.17-én írtam alá a szerződést (30 munkanapja) és fizettem be a kauciót, Telekomról váltok Vodafonra, Voda kártyát nem kaptam.
Azóta sem történt előre lépés. Telefonhívásra azt mondták, hogy sokan váltanak, meg van ami papírt még1x be kell küldeniük (akkor néztek rá nekem is, jó hogy hívtam őket...).
Ez a helyzet másnál is? -
törölt tag
válasz
pvt.peter #44471 üzenetére
Teszor 61.20.12
Üzleti előfizetés 09.12.-09.25. 14/31 nap 1491 Ft + 802 Ft
Teszor 61.20.42
Vállalati hipernet heavy 09.13.-09.25. 6936 Ft
Vállalati hipernet start 09.12.-09.12. 2802 Ft
Teszor 61.20.42 Internet havidíjkedvezmény -5356 Ft
Összesen 6676 FtHát én nem értem.
Az igaz, hogy előszőr a mytelenor kevés adategyenleget mutatott, írtam EQ-nak, másnapra frissült...
-
mickemoto
őstag
válasz
totron #44470 üzenetére
Én most szerződtem hozzájuk, szombaton kértem visszahívást, hétfőn reggel hívtak, aznap elküldték a szerződést mail-ben, visszaküldtem szintén hétfőn, ma már meg is jött a sim, arról netezek.
Egyébként nekem is ezt a hibát írta ki először mikor visszahívást kértem, de másodjára sikerült. -
totron
addikt
"Egy hiba történt az üzenet küldése során, a műveletet meg kell ismételni."
Számlakontrollos visszahívás-kérés form kimenete. 48 órája immár. Ez sokáig szokott tartani? Webfelület jelen állapota alapján nem feltétlenül szavaznék bizalmat beléjük, még szerencse, hogy a lényeg rendben van.
-
törölt tag
Hali.
EQ kilépés után visszaadja a belépés árát? -
4Grider
nagyúr
válasz
mickemoto #44463 üzenetére
A harmadik kérdéstől tudok válaszolni:
Általában aktiv sim-et küldözgetnek.
Telefonon mindenképp kell állítani, mert a telefonok a Telenoros sim-ekről azt feltételezik, hogy beszédcélú kártya, így annak apn-jét állítják be. De te adatkártyát kértél, tehát az apn-t át kell állítani net-re. Ennyi.
Telenoros flottáknál az első törthónap, az utolsó teljes hónap szokott lenni. Ettől kedvezőbben eltérhetnek a viszonteladók (így a számlakontrollos is). -
mickemoto
őstag
válasz
4Grider #44462 üzenetére
Ma küldtem vissza a szerződést egy sima adat sim-ről. Úgy álltalában hogy indul az egész? Ha kézhez kapom a sim-et akkor egyből aktív vagy mennyi idő kell? Kell valamit állítani a telefonon hogy működjön? Számlazárás minden hónap 6.-án van. Számlakiállítás 10.-én. Az első tört hónapra( amennyiben november 6.-a előtt elindul a net), teljes hónapot számláznak ?( 50GB-os csomag).
-
mickemoto
őstag
Van valakinek számlakontrollos flottája?
-
válasz
KamuMazsola #44459 üzenetére
Köszi.
-
Crow
tag
válasz
Brandynew #44374 üzenetére
Ezek (EQ FB csoportjából bemásolt árlista) bruttó árak?
-
itroh
tag
Üdv mindenkinek! Segítsetek, hátha van valakinek tapasztalata MOHOSZ-TELEKOM flottában.. Voltam ma bent Telekom üzletben, Mohosz horgász-kártyára előfizetést igényelni, viszont elmondásuk szerint, nem érvényes rá az adott pdf-ben leírt díjszabás. Azaz az L-es előfizetéssel, az nem az 5-ös ársáv vonatkozik a telefon árakra, hanem csupán 2-es.
-
válasz
tobias40 #44454 üzenetére
Nekem is ez lenne az ideális, gyors és akkor lehet megcsinálni mikor nekem jó. Meg akkor egyben meg lenne az új a régi meg visszamenne feltöltősbe.
Tényleg ez nem ide tartozik, de ha a régi számom visszateszem feltöltősbe és azon nem lesz net meg semmi, akkor a viber meg a messenger ami a számomhoz van rendelve nem fog működni, vagy a dual simes telóba a másik simről menő net elég lesz nekik?
-
EQ-nál hogy működnek a dolgok? Kifizetem a 10 ropi belépési díjat és küldenek egy igazolást amivel bemegyek a telenorhoz, vagy ők küldik a simet?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest