Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.GodMan
csendes tag
Helló!
Egy már régebben is feltett kérdésemmel zaklatnálak titeket ismét, abban reménykedve, hogy hozzáértőbb embereknek hátha sikerült már előrébb lépni a dologgal kapcsolatban.
Van egy MK808 illetve egy DC-918 mini pc. Az MK808 procija RK3066 a DC-918 pedig már az új négymagos RK3188 procival van szerelve és 2GB ram.Ezekre szeretnék már régóta Puppy linuxot tenni de olyan módon ha lehet, hogy az android helyére. Tehát nekem nem kell az android és csak ez az egy oprendszer legyen rajta a belső háttértáron.
Régebben próbálkoztam a picuntuval de az igazat megvallva a nagy tárhelyigénye miatt nem sikerült elindítani sem, továbbá ezzel a nagy mérettel a puppy tradíciók már értelmét vesztik! A puppy oprendszerekben nekem az tetszett, hogy kb 200MB és tökéletes oprendszer asztali gépre ami a kis régi vasakon kellemesen elketyeg!
Ha született már megoldás, segítsetek!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest