- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz
interstate76 #5435 üzenetére
Kicseréltem a bootanimation.zip-et, utána már el se nagyon indult Fineless 1.6os ROMja.
Most Neomode 1.9a van rajta, ezzel egyelőre megy. De félek, nem sokáig, kellene keresnem egy újabb gyári ROMot CX 919-re.
Találtam olyat, ami talán jó rá, de ezt nem tudtam letölteni. Baidu-ról hogyan lehet letölteni?
Egyébként nem is biztos, hogy jó, úgy néztem a van 2 antennás változat is, és ez lehet arra van...Játékra én több mindent próbáltam, volt olyan program, amivel tudtam párosítani a telefonomat, és akkor azt használta mint irányító/érzékelő, de sokkal macerásabb volt használni, mintha telefonon játszottam volna.
Szerintem ezek a boxok nem is jók játékra. Nem oda nyomsz, ahova kéne, stb...
Egyedül a GTA:SA-val játszottunk többet, miután párosítottuk, egy IPEGA controllerrel.
De aztán lett egy PS3, az már jobb, játékra, és TVre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest