Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Ozy #5424 üzenetére

Akkor azt javaslom, hogy először a NAS -sal kapcsolatos felhasználói ismereteid hiányosságait pótold, mert attól sztem változni fognak a miniPC -vel szemben támasztott követelményeid! Pl. a torrent alapvetően NAS feladatkör. Ha nincs NAS -od, akkor kompromisszumokkal bevállalható a routeren, vagy a miniPC -n futtatás is. De, egy NAS kifejezetten ilyen feladatokra hangolt célhardver, amihez képest a másik két lehetőség csak fapados tákolmány.
    A Linux ismereteidet sem ártana bővítened. Én is próbálom és nem fáj. :) A routerek, NAS -ok túlnyomó részt Linux alapúak. Valamint az Android is. Pl. a kernellel Linuxul lehet kommunikálni és a teljes fájlrendszer és fájlkezelés egy az egyben Linux. Arról ne is álmodj, hogy olyan kütyüt tudsz venni, amin semmit sem kell "varázsolnod", mert minden úgy működik rajta, ahogy szeretnéd!
    Ami a miniPC típusát illeti, sztem ez a topik mindenképpen felejtős. Én vmi Amlogic S812 -es kütyüt keresnék (vagy, lassacskán már S912 -est), 2GB RAM -mal. Ezekről az S802 -es topikban olvashatsz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés