Új hozzászólás Aktív témák

• interstate76

addikt

válasz -szabi- #5360 üzenetére

Az "előre eldöntéssel" direkt túloztam egy kicsit, csak azt akartam mondani, hogy ezekkel a kütyükkel szinte mindig szenvedni kell. Hol többet, hol kevesebbet. Én pl. feltettem 2 vagy 3 különböző ROM-ot az MK808B Plus-omra, majd utána jött az OpenELEC. Közben mindegyik verziónál belaktam (vagy elkezdtem belakni), azaz feltettem és konfiguráltam a szokásos kis programjaimat. A telefonomon (Newman N2) a 3. vagy a 4. ROM van fent, és az egyikről (a gyáriról) akkor derült ki, hogy baj van vele, amikor végre teljesen kész voltam minden telepítéssel és nyomtam rajta egy restartot, a kicsike meg cseszett újraindulni. Mint utóbb kiderült, csak az ingyenes alkalmazásokkal tette volna ezt meg, de mivel tettem fel rá olyat is, amit úgy vettem meg, ezért nem indult újra. Kezdhettem mindent előlről. Most viszont van egy telóm 18e Ft-ért 1 GB RAM-mal, ips panellel, 4 magos samu procival és 13 megapixeles sony kamerával - sehonnan máshonnan nem vettem volna meg ennyiért ezt a hardvert több, mint 1 évvel ezelőtt (lehet, hogy még ma sem). És ez szinte mindegyik kínai cuccommal így volt, kivéve az olyanokat, amikből több is járt nálam.

Azt továbbra sem értem, hogy miért tettél le HD anyagok lejátszásáról. Ha azért, mert csak wifivel tudod ott használni, ahol kell, akkor tényleg egyszerűen rossz volt az eszközválasztás és másik hardverre van szükséged, de ha meg tudod oldani valahogy a kábelezést, akkor tedd meg és el fogsz ájulni tőle, milyen jó cuccot kaptál ennyi pénzért.

Szerk.: sztem az a csatlakozó, aminek rövidebb a zsinórja, az a táp.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés